Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ciolacu: PSD se va opune „cu toate forțele” abrogării legii care suspendă tranzacțiile cu activele statului

Ciolacu: PSD se va opune „cu toate forțele” abrogării legii care suspendă tranzacțiile cu activele statului

scris de Misu Andrei
113 Afisari

PSD se va opune ca legea prin care timp de doi ani au fost suspendate orice tranzacţii cu activele statului să fie abrogată, a spus președintele partidului, Marcel Ciolacu. Legea a fost iniţiată de social-democraţi şi votată anul trecut.

foto facebook PSD

După împrumuturile uriașe de 30 de miliarde de euro, făcute anul trecut, Cîțu pune acum la cale cel mai mare jaf din istoria modernă a țării! Vrea să vândă – pe nimic – cele mai puternice și mai rentabile companii de stat! Tot ce a rămas mai valoros în patrimoniul statului român, companii cu profituri de miliarde de lei”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Au încercat să facă asta și anul trecut! Nu le-a mers! Și acum ne vom opune, cu toate forțele! Proiectul lui Cîțu, de abrogare a Legii inițiate de PSD și votate anul trecut, prin care timp de doi ani au fost suspendate orice tranzacții cu activele statului, nu trebuie să treacă”, a continuat el.

România trebuie să acționeze la fel ca celelalte state #europene – Germania, Franța, Polonia, Ungaria, țări care își protejează companiile strategice în această perioadă de criză provocată de pandemie”, a mai scris Ciolacu.

1 comentariu

stefan 15-01-2021 - 00:45

Ciolacu este marioneta sistemului-haita asa ca declaratiile sale sunt doar politicianisme ieftine.Un PSD serios ar fi maturat acest Guvern intr-o saptamana, ar fi trimis scrisori Comunitatii internationale, Ambasadelor , ar fi facut Plangeri la DNA, Parchetul General, nu se poate ca un om sa ia bani in numele Romaniei si sa faca ce vrea muschii lui.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult