Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ciolacu și Cazanciuc îi cer lui Orban să vină în Parlament și să prezinte planurile pentru pandemie, școală și alegeri

Ciolacu și Cazanciuc îi cer lui Orban să vină în Parlament și să prezinte planurile pentru pandemie, școală și alegeri

scris de Misu Andrei
30 afisari

Președinții celor două Camere, Robert Cazanciuc și Marcel Ciolacu, îi cer lui Ludovic Orban, printr-o scrisoare, să vină în Parlament și să prezinte planul pentru gestionarea pandemiei, începerea școlilor și organizarea alegerilor.

„În contextul lipsei de predictibilitate a politicilor Guvernului pe care îl conduceți, a declarațiilor contradictorii ale miniștrilor dumneavoastră cu privire la măsurile pe care urmează să le luați pentru limitarea impactului economic și social al epidemiei cu SARS-CoV-2 și a stării de incertitudine care caracterizează viețile tuturor românilor pe perioada acestei guvernări, în temeiul art. 107, alin. (1). teza finală din Constituție, vă solicit să prezentanți un raport, care să fie dezbătut cu prioritate, cu privire la măsurile pe care urmează să le întreprindeți pentru limitarea răspândirii virusului.

De asemenea, vă solicit să precizați care este planul de măsuri concrete pentru organizarea, în bune condiții, a alegerilor pentru administrația publică locală, dar și pentru deschiderea noului an școlar 2020 – 2021”, se arată în scrisoarea semnată de președinții celor două Camere ale Parlamentului, Robert Cazanciuc și Marcel Ciolacu.Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a scris ulterior pe Facebook că premierul Ludovic Orban Orban trebuie să prezinte țării un plan detaliat pentru gestionarea pandemiei, începerea școlii și organizarea alegerilor, pentru că „doar vorbele nu mai ajung”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult