Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ciolacu și Teodorovici s-au împăcat: Ne-am făcut un program comun de campanie

Ciolacu și Teodorovici s-au împăcat: Ne-am făcut un program comun de campanie

scris de Misu Andrei
84 afisari

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marţi, că şi-a făcut un program comun de campanie cu senatorul Eugen Teodorovici, potrivit Agerpres. Între cei doi au existat tensiuni, înainte de Congresul PSD, când Teodorovici l-a contracandidat pe Ciolacu. Fostul ministru al Finanțelor îl acuza pe Ciolacu de „dictatură” în partid.

Eugen Teodorovici

Eugen Teodorovici

„Ne-am făcut un program comun de campanie eu cu colegul meu Eugen Teodorovici. El va pleca în acest weekend la Piatra Neamţ, la domnul Arsene, şi va mai avea deplasări şi în Moldova. Am avut un proiect comun, Eugen a fost senator de Buzău, şi am pornit împreună cu Consiliul judeţean un proiect, celebrul pod de la Vadu Paşii, în cazul în care se mai întâmplă ceva cu podul de la Mărăcineni să fie o rută ocolitoare, astfel încât să nu se mai blocheze traficul către Moldova şi am hotărât să mergem împreună şi la Buzău la acest pod”, a anunţat Ciolacu, la finalul şedinţei Consiliului Politic Naţional al PSD.

El a adăugat că a avut cu Teodorovici „discuţii colegiale de campanie şi despre cum ne ajutăm colegii în această campanie de locale”.

Senatorul PSD Eugen Teodorovici a participat la şedinţa conducerii partidului care a avut loc marţi la sediul central.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult