Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ciolacu spune că va propune în CEx dizolvarea PSD Ilfov

Ciolacu spune că va propune în CEx dizolvarea PSD Ilfov

scris de Misu Andrei
67 afisari

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spune că va propune dizolvarea PSD Ilfov în ședința Comitetului Executiv Național al partidului programată joi.

foto facebook PSD

Marcel Ciolacu a declarat, marți, la TVR 1 că a aflat din presă despre faptul că organizația ar fi controlată de persoane din lumea interlopă, potrivit Mediafax.

Voi propune în CEx de săptămâna aceasta dizolvarea acestei organizații, chiar dacă suntem în prag de alegeri. Sunt ferm convins că avem capacitatea de a face o echipă rapid acolo să fim pregătiți și la Ilfov de alegeri. Este inadmisibil așa ceva. Am aflat și eu din presă. Nu am crezut așa ceva. Am avut o discuție cu președintele organizației acum aproximativ o lună de zile. I-am spus că în echipa dânsului există o persoană asupra căreia sunt foarte multe bănuieli de implicări într-o anumită zonă care nu ne reprezintă și chiar i-am spus să ia măsurile necesare de a fi schimbat din funcția de secretar executiv”, a spus Ciolacu.

Acesta a precizat că a mai comunicat în ultima perioadă cu președintele filialei.

Joi vom avea un CEx și voi propunere dizolvarea organizației și numirea unei echipe interimare la Ilfov”, a spus Ciolacu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult