Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ciolacu: Voiculescu a sesizat că au fost falsificate datele

Ciolacu: Voiculescu a sesizat că au fost falsificate datele

scris de Misu Andrei
165 Afisari

Președintele PSD Marcel Ciolacu anunță că PSD a depus solicitarea pentru înființarea unei comisii parlamentare de anchetă privind datele pandemiei. Acesta susține că primul care a sesizat că datele au fost falsificate a fost ministrul Sănătății Vlad Voiculescu și cere USR să susțină înființarea comisiei.

foto facebook PSD

„Primul care a sesizat că au fost falsificate datele a fost ministrul Sănătății Vlad Voiculescu. Ne-a explicat domnul ministru cum nu s-au raportat ultimele 2 zile, iar unde erau focare au fost scoase din prognoze. Este o lipsă de transparență totală. Sunt ferm convins că această comisie de anchetă va afla adevărul”, a declarat președintele PSD.

Acesta a precizat că PSD a depus luni solicitarea pentru înființarea comisiei.

„Am decis azi depunerea solicitării privind înființarea unei comisii de anchetă care privește falsificarea datelor pandemiei. Pandemia este o chestiune de siguranță națională. Sper ca USR să nu închidă ideea de transparență și să voteze înființarea acestei comisii, altfel USR este părtaș”, a mai declarat Ciolacu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult