Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Cioloş îşi evaluează miniştrii la 6 luni de mandat

Cioloş îşi evaluează miniştrii la 6 luni de mandat

scris de B.C.R
7 afisari

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, a anunțat că vineri vor fi făcute publice detalii despre discuțiile pe care premierul Dacian Cioloș le are cu miniștrii Cabinetului pe tema activității acestora.
guvernul ciolos„Astăzi a fost o discuție și pe acest subiect cu unii dintre miniștri. Vor continua și zilele următoare (…) Așteptăm finalizarea acestor discuții, dar cu siguranță în această săptămână veți mai avea câteva detalii legate de aceste discuții pe care premierul le are, probabil în cursul zilei de vineri”, a declarat Dan Suciu, miercuri, într-un briefing la Palatul Victoria, răspunzând unei întrebări referitoare analiza activității fiecărui ministru în parte.

Dan Suciu a spus că a avut loc o discuție cu toți membrii Guvernului. „Mâine va fi una mai puțin largă, dar discuțiile acestea continuă (…) Vineri sigur o să aveți un punct de vedere ceva mai detaliat pe acest subiect”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Guvernului. El a precizat că aceste discuții vizează activitatea fiecărui ministru în parte.

„(Sunt discuții, n.r.) pe prioritățile fiecărui ministru, pe îndeplinirea obiectivelor asumate la începutul anului, pe etapa de parcurs pe care o desfășurăm în acest moment și pe finalizarea sau pe partea a doua anului, obiectivele pentru partea a doua a anului pentru ministere”, a explicat Suciu.

Întrebat dacă în funcție de aceste discuții premierul Dacian Cioloș va lua o decizie în privința unei eventuale remanieri, Dan Suciu a precizat. „Nu pot să comentez subiectul în acest moment”.

Purtătorul de cuvânt al Executivului a mai spus că întâlnirea pe care Dacian Cioloș a avut-o marți cu ministrul Sănătății, Patriciu Achimaș-Cadariu, a fost legată de cazul dezinfectanților din spitale.

Întrebat dacă întâlnirea a vizat și evaluarea activității ministrului Sănătății, Dan Suciu a răspuns: „Nu, au avut un element punctual de discuție legat de această situație, legat de aceste chestiuni de dezinfectant și de infecții intraspitalicești, dar evident modul în care se răspunde la această chestiune va ține cont de o evaluare a modului în care funcționează Ministerul Sănătății”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult