Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Circ la Parlament. Profesori împiedicaţi să asiste la şedinţă

Circ la Parlament. Profesori împiedicaţi să asiste la şedinţă

scris de Z.V.
1 afisari

Mai mulţi profesori au fost împiedicaţi, luni, să asiste la şedinţa plenurilor reunite ale Parlamentului în cadrul căreia premierul Emil Boc îşi angaja răspunderea pe legea salarizării profesorilor şi Codul de dialog social, deoarece nu aveau legitimaţii care să le permită accesul în sală.

Premierul Emil Boc si-a asumat rapunderea pe Codul SocialProfesorii participaseră la o întâlnire cu reprezentanţii USL, iar la finalul acesteia, potrivit spuselor lor, au fost invitaţi de către deputatul PSD Mircea Duşa să asiste la discursul premierului Boc de angajare a răspunderii.

Cei aproximativ 20 de profesori au fost, însă, împiedicaţi de personalul de ordine al Parlamentului, să intre în sală, sub motivul că nu ar avea legitimaţiile potrivite. După o serie de schimburi de replici între profesori şi oamenii de ordine, Mircea Duşa a intervenit încercând să îi ajute pe profesori să intre în sală. La refuzul personalului de pază de a permite acest lucru, Duşa i-a îndrumat pe profesori să meargă să-şi facă legitimaţii pentru accesul în sala de plen.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult