Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Cîțu: Doar liberalismul salvează România

Cîțu: Doar liberalismul salvează România

scris de Misu Andrei
92 Afisari

Premierul Florin Cîțu a transmis un mesaj cu ocazia aniversării a 146 de ani de la înfiinţarea Partidului Național Liberal. Șeful Executivului susține că atunci când a decis să intre în politică, a știut că singura variantă era să fie liberal, susținând că doar liberalismul salvează România, iar oamenii trebuie să ştie că guvernul de dreapta este singura soluţie.

„La mulţi ani, România liberală! Partidul Naţional Liberal aniversează astăzi 146 de ani de la înfiinţare. Aproape un veac şi jumătate în care PNL a promovat singura soluţie pentru bunăstarea tuturor cetăţenilor: liberalismul.

Când am decis să intru în politică, am ştiut că singura variantă este să fiu liberal. Doar liberalismul salvează România, iar românii trebuie să ştie că guvernul de dreapta este singura soluţie!”, a scris Florin Cîţu, luni, într-o postare pe Facebook.

Totodată, el afirmă că în 2019, „PNL a scăpat ţara de PSD şi şi-a asumat guvernarea într-o perioadă foarte dificilă”.

„Acum, guvernul pe care îl conduc îşi asumă cele mai curajoase reforme liberale. Pentru România urmează o etapă importantă, de creştere economică. Nu există altă soluţie, doar liberalismul. La mulţi ani, PNL!”, a spus Cîțu în încheirea mesajului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult