Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ciuhandu invitat sa preia sefia aripilor PNTCD

Ciuhandu invitat sa preia sefia aripilor PNTCD

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Gheorghe Ciuhandu este prima optiune in cazul in care cele doua aripi ale PNTCD, una condusa de Radu Sarbu, cealalta de Marian Milut, decid sa se comaseze, a sustinut vineri fruntasul taranist Radu Sarbu.


El a precizat, citat de Mediafax: “In acest moment exista opt procese pe rol, intr-unul singur exista o sentinta in favoarea noastra, vom avea dreptate si in celelalte. In aprilie si mai vom mai primi hotarari favorabile. Si tocmai pentru ca Milut simte ca e funia aproape, a fluturat o batista mica, alba. El propune sa se gaseasca un presedinte, altul decat el sau eu. Bineinteles, domnul Ciuhandu e si prima noastra optiune. Suntem deschisi unei solutii amiabile, evident”. Sarbu a afirmat ca PNTCD nu mai are timp de pierdut in “confruntari intestine”, ci trebuie sa se intoarca la electorat pentru ca taranistii nu pot recupera procentele pana la prag daca se confrunta intre ei. Gheorghe Ciuhandu, prezent la aceeasi conferinta, a aratat ca nu are incredere in Marian Milut, care “nu si-a respectat niciun fel de angajament luat la Congresul din 2007”, si de aceea nu ar accepta aceasta rezolvare, de a prelua conducerea PNTCD.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult