Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Clotilde Armand a fost validată definitiv primar al Sectorului 1

Clotilde Armand a fost validată definitiv primar al Sectorului 1

scris de Misu Andrei
64 afisari

Clotilde Armand a fost validată definitiv primar al Sectorului 1 și poate depune jurământul astfel încât să își preia mandatul. Tribunalul București a respins apelurile formulate împotriva sa.

„Respinge o parte a apelurilor formulate de o serie de apelanți ca lipsite de interes. Respinge apelurile declate de Daniel Tudorache si Tudor Helmut Costea ca nefondate”, se arată în minuta Tribunalului.

„Începem treaba”, a scris și Clotilde Armand pe Facebook, după ce a aflat că a fost validată la primărie.

„După o lună de zile de la alegerile locale câștigate democratic de mine prin votul cetățenilor din Sectorul 1, Tribunalul București a respins astăzi toate cele 125 de contestații depuse de: fostul primar PSD, actuali consilieri PSD, de rudele acestora și de angajați ai Primăriei Sector 1. Astfel, alegerea mea în fruntea Primăriei Sector 1 a fost validată definitiv.

Clotilde Armand

Clotilde Armand

Acum, fostul primar trebuie să ofere niște explicații procurorilor pentru jaful din banii publici din ultimii patru ani. Să fie foarte clar, fiecare funcționar și angajat al primăriei care a girat tunurile PSD în toți acești ani o să plătească în fața Justiției. Lucrurile nu vor rămâne așa. Avem de reconstruit și de devoltat un sector. Fără hoție și fără birocrație.

Stimați cetățeni ai Sectorului 1, de astăzi sunt primărița Dvs. Începem treaba!”, este mesajul transmis de Clotilde Aramand.

1 comentariu

ana 28-10-2020 - 12:25

Vedeți că in țărișoara asta a carei conducere a incaput pe mâna mafioților polițici ,frauda electorală este legiferață și aprobață drept legală ? Nu știu,dar nici nu vreau sa știu ce hram poartă madama asta, Cloțilda,dar e cam cusuța cu ață albă amesțecarea ei in polițica noasțra dâmbovițeana… Până la urmă s-o fi indrăgostit subit de noi și vrea cu tot dinadinsul să ne facă bogați si fericiți pe toți,chiar impotriva voinței noastre …Vorba lui Lăpușneanu:”dacă voi nu mă vreți,eu vă vreau”! Hm,ce proști ne mai cred incă unii !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult