Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Clotilde Armand, în mijlocul unui scandal major din cauza banilor pentru spitale

Clotilde Armand, în mijlocul unui scandal major din cauza banilor pentru spitale

scris de Misu Andrei
96 Afisari

Gabriela Firea, prim-vicepreședinte al PSD, a declarat, luni, că social-democrații vor ajunge inclusiv în instanță dacă nu vor putea opri „decizia aberantă” a primarului Clotilde Armand și a consilierilor locali ai PNL, USR-PLUS și PMP de la Sectorul 1 privind transferul a patru spitale din București în administrarea unităților sanitare respective.

 La scurt timp după declarațiile făcute de Gabriela Firea, Clotilde Armand a transmis un mesaj pe Facebook, în care acuză social-democrații de propagandă și ipocrizie.

„Astăzi am avut o vizită la Primărie. Un grup de parlamentari PSD în frunte cu dna. Firea (domnul parlamentar PSD cu diamantele nu se regăsea în acest grup). De ce au venit? Propagandă și ipocrizie. PSD a convocat vineri o ședință să anuleze HCL-ul prin care spitalele din Sectorul 1 trec în administrarea unităţilor sanitare. Acum, spre deosebire de trista administrație PSD din trecut când dna Firea nu lăsa pe nimeni în Primăria Capitalei să participe la ședințele CGMB eu le-am dat voie acestor manipulatori PSD în Sala de Consiliu și i-am lăsat să vorbească singuri. Da, da. Au vorbit singuri. La propriu. Sala era goală. Pentru că USR, PNL, PMP n-au participat la acest circ mizerabil mediatizat de PSD. Așadar, rămâne cum am stabilit… dnă senator. Nu se taie finanțarea banilor de la spitale așa cum fals ați declarat.

PS: Stimați pesediști, sunteți ultimele persoane din România care au căderea morală să vorbească despre spitale sau despre lipsa finanțării din Sănătate”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Firea a spus că PSD va depune un proiect de hotărâre prin care se dorește ca spitalele în cauză să fie preluate în administrarea Primăriei Capitalei, pentru că ele nu se pot susține singure financiar.

Gabriela Firea s-a prezentat la o ședință a Consiliului Local al Primăriei Sectorului 1, la care a spus că au participat doar nouă consilieri locali.

Cei de la PNL, USR-PLUS și PMP au absentat. Faptul că nu s-au prezentat la această ședință nu arată doar lașitate din punct de vedere politic, ci și lipsă de respect față de cetățeni, pentru că aceștia ar fi avut nevoie ca ei să îndrepte eroarea de săptămâna trecută.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult