Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Clotilde Armand nu vrea să accepte înfrângerea

Clotilde Armand nu vrea să accepte înfrângerea

scris de B.C.R
181 Afisari

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, care a candidat pentru un nou mandat, a anunțat marți dimineață că depune cerere de renumărare a voturilor și că a sesizat autoritățile privind tentativele de fraudă de la mai multe secții de votare.

”Am depus cerere de renumărare a voturilor. Am sesizat autorităţile privind tentativele de fraudă de la mai multe secţii de votare; Vă reamintesc pentru toţi cei care aţi auzit declaraţii publice ale mai multor politicieni să nu mergeţi după fentă fiindcă s-au numărat oficial până azi doar 40 de secţii din totalul de 166. Diferenţa de voturi pe numărătoare paralelă a partidelor este foarte, foarte mică şi de aceea s-au grăbit unii din PNL şi PSD să arunce public cu mesaje false că au câştigat”, susţine Clotilde Armand.
Ea vorbesşte despre secţii ”cu probleme”, precum şi despre ”probleme cu urna mobilă”.
” Ne lipsesc foarte multe voturi în secţiile cu probleme, acolo unde i-am prins că vor să fure.De asemenea au fost mai probleme cu urna mobilă. Aşteptăm numărătoarea şi datele oficiale. Noi am mai păţit aşa ceva în 2016. Ştie şi Ciolacu cum ne-au furat atunci”, afirmă primarul Sectorului 1.
Clotilde Armand şi candidatul PSD-PNL George Tuţă îşi dispută victoria la Primăria Sectorului 1, diferenţa de voturi dintre ei fiind foarte strânsă.
Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat luni că George Tuţă a câştigat alegerile la Sectorulul 1 şi Clotilde Armand ar trebui să se împace cu ideea, să nu mai ameninţe, să nu mai facă presiune şi să nu mai facă plângeri penale împotriva preşedinţilor de secţii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS