Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Comisia Nana şi-a încetat activitatea

Comisia Nana şi-a încetat activitatea

scris de S. P.
4 afisari

Comisia juridică din Camera Deputaților a decis miercuri cu unanimitate de voturi ca activitatea Comisiei Nana să înceteze.

Bogdan Ciucă: Comisia Nana îşi va încheia activitatea

Bogdan Ciucă: Comisia Nana îşi va încheia activitatea (foto: ziare.com)

Deputaţii au luat decizia în baza art. 74 alin. 2 din Regulamentul Camerei Deputaţilor, care spune că o comisie de anchetă parlamentară încetează de drept în momentul deschiderii unor proceduri judiciare privitoare la faptele sau activităţile care constituie obiectivul ei. În această situaţie, Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor anunţă organele de urmărire penale că pot avea acces la toate documentele referitoare la cazul în speţă aflat în activitatea Camerei Deputaţilor. În consecinţă, comisia şi-a încetat activitatea.

Preşedintele Comisiei juridice, Bogdan Ciucă, a declarat că membrii comisiei nu au fost sesizaţi cu privire la fond, ci să formuleze o opinie cu privire la situaţia de fapt.

‘Noi am fost sesizaţi, nu cu privire la fond, nici nu cunoaştem fondul, nu cunoaştem documentele comisiei şi e normal să fie aşa şi nu este de competenţa noastră să discutăm fondul problemei. Este o comisie specială înfiinţată pentru asta. Noi am fost sesizaţi doar de către Birourile Permanente reunite, noi şi Comisia juridică de la Senat, să ne formulăm o opinie cu privire la situaţia de fapt’, a spus Ciucă citat de Agerpres.

El a precizat că această Comisie îşi va încheia activitatea în urma deciziei Birourilor permanente reunite.

În 16 aprilie, procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au început urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunilor de conflict de interese, abuz în serviciu, fals material în înscrisuri oficiale şi fals în înscrisuri sub semnătură privată în legătură cu reconstituirea dreptului de proprietate şi arendarea unor terenuri de pe raza comunei Nana.

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, dosarul privind terenurile din comuna Nana a fost constituit în urma sesizării transmise de Corpul de control al premierului.

Potrivit raportului Corpului de control publicat la 8 martie, atribuţiile legale în legătură cu soluţionarea cererilor privind reconstituirea dreptului de proprietate de către Comisia locală de fond funciar Nana în perioada 1997-2005 au fost exercitate defectuos, iar reconstituirea dreptului de proprietate s-a realizat pe alte terenuri decât vechile amplasamente ale foştilor proprietari, fără obţinerea consimţământului persoanelor îndreptăţite, cu încălcarea prevederilor legale.

17 comentarii

pathfinder 04-06-2014 - 12:03

Deci nenea asta din partidul lui Felix este, atentie oameni buni si nebuni, Preşedintele Comisiei juridice!!!

Sa vedem cu ce alte lucruri se mai indeletniceste „Preşedintele Comisiei juridice”…

Parlamentarii PC Bogdan Ciucă şi Eugen Durbacă sunt cercetaţi penal de Departamentul Naţional Anticorupţie, într-un dosar disjuns din cel în care fostul deputat Mihail Boldea a fost trimis în judecată pentru frauda cu terenul de aproape 40 de hectare apartinând SC Aviatia Utilitară Tuzla SA.

Bravos natiune!
Jos dictatura!

Toti penalii sa fie: „Preşedintele Comisiei juridice”
Tu-va muma io de parlamentarii lu’ peste…

urbos 04-06-2014 - 12:14

Du-te ba in mortii ma-tii de prapadit, iesi din curului Scuipatului care ia mita de la tigani ca sa-i scoata din parnaie, si mai grohai?

pathfinder 04-06-2014 - 12:18

1. Din cur ai iesit tu.
2. Demonstreaza!

urbos 04-06-2014 - 12:23

Tie ma scarbosenie? Mori de cancer in gatu ma-tii de anormal bolnav psihic. Nimic sa nu ma ramana din neamu tau de scursuri!

pathfinder 04-06-2014 - 12:30

Nu mie idiotel.

Ai spus pe forum o tampenie, incearca sa o si documentezi.

Altfel ramane, ca mai tot ce scrii „matale”, o idiotenie pentru aia cu doua clase care se holbeaza la A3 si sparg seminte…
Scuze, si tu tot din aia esti…

urbos 04-06-2014 - 12:37

Hahaha, nu tie? Ma redusule ma, cine se informeaza stie deja treaba asta, crezi ca mai e necesar sa demonstrez eu, cand e deja demonstrata? Aia e deja o chestie de notorietate, dar informatiile nu ajung in camaruta micii secte basiste unde arde candela la icoana Scuipatului. Evident insa ca pentru un vierme sectant ca tine, orice demonstratie e inutila, Zglobiu e declarat sanatos, iar tu inca mai guiti.

CONGO 04-06-2014 - 12:37

Nu se uita la A3, ca-l apuca somnu in 2-3 minute ca aia vorbesc tot timpu, prea solicita atentia.

Dar le afla de la bodega, mai aude unu injurand, si isi face o parere solida. Pai daca nu injura ala apasat, nici nu era chestie serioasa.

Mircea 04-06-2014 - 12:39

pathfinder
cancer, scursuri, moarte, foc….ce documentare mai vrei ?
🙂

urbos 04-06-2014 - 12:44

Ti-au taiat si cablu fiu de catea, nu doar netu?

pathfinder 04-06-2014 - 12:58

Omu’ filozof e convins in prostia lui.

Eu stiu de ce nu baga sursele la tampeniile pe care le regurciteaza si de ce se tot invarte ca porcu’ de caine in jurul propriului rahat.
Stie si el de ce!

Pentru ca-s credibile!
Sau, ma rog, incredibile!
Ha! Ha! Ha! Ha! Ha!

P.S. Nu e exclusa nici informarea de la birtul de langa gara. Si cand bei numa’ Valeu Mama si 6/49 ce dracu’ sa mai intelegi?!?

urbos 04-06-2014 - 13:03

Hehehe, scarba bolnava, ce surse sa-ti bag tie ma? Le-ai vrea in cur pederastule, este?
Informeaza-e vierme, citeste vierme! Nori vierme! Hehehe.
Ia uite zdreanta, mai vrea sa-i dau si surse.
Cauta in mortii ma-tii despre reprezentantul neamului vostru, unu Bercea. Mondialu. Ia si suge.

pathfinder 04-06-2014 - 13:03

regurg…

pathfinder 04-06-2014 - 13:05

Mda,
Acu te contorsionezi.
Surse: ciuciu.

Concluzia: Bou!
Cu B mare…

UnUL 04-06-2014 - 13:34

@Pathfinder
C u r Bubos n-are surse (decât Antena 3), n-are idei (decât de pe Antena 3), n-are nici creier – că asta nici Antena 3 nu-i poate da, n-are bun simț – așa ceva cei de la Antena 3 nu-i pot da că nu au nici ei, n-are nimic…

CONGO 04-06-2014 - 12:34

Comisia Nana a frecat banana, pe cand o comisie pentru Delta Dunarii?

ACOLO AU FOST BARONIZATE DINTR-O LOVITURA ZECI DE MII DE HECTARE!

Prea se intinse gheara pesedista peste saraca natiune, ajunge!

UnUL 04-06-2014 - 13:28

CORECT!, vorba lui Huhu.

CONGO 04-06-2014 - 13:31

Delta Dunarii e plina de rechini, specie pesedista protejata in rezervatia naturala Delta Julita

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult