Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Comunicat. Durerea nu are culoare politica

Comunicat. Durerea nu are culoare politica

scris de Z.V.
4 afisari

”Nu puteam să stăm și să ne uităm cum suferă de foame sinistrații blocați de zăpadă și ger.

Comunicat. Durerea nu are culoare politica

De aceea, noi, Organizația PNL din Sectorul 2 am luat hotărârea să-i ajutăm pe cetățenii in nevoie dintr-un sat izolat din județul Călărași.  Din donațiile membrilor noștri am facut  porții alimentare de supraviețuire, le-am încărcat  în patru mașini de teren și am pornit la drum. Am putut ajunge acolo doar cu sprijinul primăriței, care ne-a pus la dispoziție un utilaj cu lamă, ca să putem pătrunde în localitate. Erau multi oameni din sat  într-o situație disperata și aveau nevoie de ajutor”, se arată într-un communicate de presă al PNL Filiala Sector 2.
”Vrem sa multumim pe aceasta cale, celor care au contribuit la realizarea acestei actiuni. Am hotarat sa continuam ajutorarea celor in nevoie, astfel, toata saptamana viitoare, vom colecta ajutoare la toate cele 4 sedii PNL din Sectorul 2 (sediul din Şos. Ştefan cel Mare nr. 31, sediul din Şos. Iancului nr. 110, sediul din Şos. Colentina nr. 385 şi sediul din Bd. Carol nr. 51) și vom fi în continuare oriunde e nevoie de noi, fără să ținem cont de orientarea politică a celor care trec prin momente grele”, se mai arată în comunicat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult