Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Conducerea Parlamentului ia în calcul demisia premierului Emil Boc

Conducerea Parlamentului ia în calcul demisia premierului Emil Boc

scris de P.C.R.
3 afisari

Senatorii şi deputaţii din Birourile Permanente reunite ale celor două Camere ale Parlamentului au discutat marţi despre posibilitatea demisiei premierului Emil Boc, au declarat surse participante la şedinţă.

Guvernul Boc a dat drumul parteneriatelor public-privat

foto: Agerpres

Potrivit acestora, în timpul reuniunii conducerii celor două Camere, unii dintre parlamentari au evocat unele informaţii despre posibilitatea ca prim-ministrul Emil Bocdemisioneze în cursul acestei zile, transmite Mediafax.

„Au existat unele informaţii, cum că ar fi deja la Cotroceni (Emil Boc – n.r.), se pare că aceste informaţii au venit de la o reuniune a ambasadorilor. A fost o discuţie la nivel de posibilităţi, nimeni nu ştia nimic, dar auziseră despre asta şi cei de la PDL, dar şi unii de la PSD. Evident că s-au făcut apoi comentarii despre viabilitatea, oportunitatea acestei opţiuni şi despre şansele ca aceste zvonuri să fie adevărate”, a declarat, unul dintre parlamentarii prezenţi la şedinţa Birourilor Permanente reunite.

Premierul Emil Boc s-a aflat, marţi, la Palatul Cotroceni, unde a avut o discuţie cu preşedintele Traian Băsescu, după întâlnirea din Parlament cu deputaţii minorităţilor naţionale, au declarat agenţiei Mediafax surse oficiale.

Întâlnirea a avut loc în condiţiile în care se vehiculează informaţii conform cărora va avea loc în maximum o săptămână o remaniere guvernamentală şi în condiţiile în care este necesară numirea unui nou titular la Ministerul Muncii. De asemenea, există informaţii potrivit cărora este posibil ca Emil Boc să-şi depună mandatul de prim-ministru.

Deputaţii minorităţilor naţionale au discutat, marţi, cu premierul Emil Boc despre amendamentele lor la proiectul Statutului minorităţilor naţionale şi despre unele „disfuncţionalităţi” ale coaliţiei în teritoriu, a declarat liderul grupului, Varujan Pambuccian.

Pambuccian a mai spus că nu s-a discutat „absolut nimic” despre o remaniere guvernamentală.

Premierul Emil Boc a declarat că a discutat cu parlamentarii minorităţilor naţionale „probleme specifice” şi legislative.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult