Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Consilierul lui Ungureanu a dispus arestarea lui Becali în 2009

Consilierul lui Ungureanu a dispus arestarea lui Becali în 2009

scris de A.B.
2 afisari

Nicoleta Nolden,  judecătorul care a dispus în primăvara anului 2009 arestarea finanţatorului echipei de fotbal Steaua Gigi Becali, a fost numită de premierul Mihai Răzvan Ungureanu în postul de consilier de stat în aparatul propriu de lucru al primului-ministru.

Mihai_Razvan_UngureanuAnterior, Nicoleta Nolden, judecător cu grad de curte de apel la Judecătoria sectorului 1 Bucureşti, a fost detaşată la Ministerul Afacerilor Externe şi a lucrat ca şi consul la Consulatul General al României din Bonn (Germania).

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii hotărâse de altfel detaşarea acesteia în cadrul MAE pe o perioadă de trei ani, începând cu 1 februarie 2012.

În luna aprilie 2009, Gigi Becali a fost arestat pentru aproximativ două săptămâni, fiind acuzat de sechestrarea a trei presupuşi hoţi ai maşinii finanţatorului Stelei. Decizia de arestare a fost emisă de Judecătoria sectorului 1, condusă la acel moment de noul consilier al premierului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS