Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Continuă bătălia în PSD. Dragnea a anunţat data congresului extraordinar

Continuă bătălia în PSD. Dragnea a anunţat data congresului extraordinar

scris de P.C.R.
11 afisari

Președintele interimar al PSD Liviu Dragnea a anunțat marți că pe 11 octombrie va avea loc Congresul extraordinar al partidului.
dragnea-ponta„Am hotărât ca luni să convocăm Comitetul Executiv Național, iar propunerea filialelor județene este ca Congresul extraordinar să aibă loc pe 11 octombrie”, a declarat Dragnea după Biroul Permanent Național al partidului.
Este important ca la Congresul PSD, dincolo de alegerea conducerii, să se dea un mesaj clar dacă se dorește continuarea guvernării sau dacă partidul decide să treacă în opoziție, a declarat marți premierul Victor Ponta.
„Eu vreau un singur lucru la Congres, la care spun, încă o dată, că nu candidez la nicio funcție, dar cu siguranță e important ca la Congresul PSD, dincolo de alegerea conducerii, să se dea un mesaj clar dacă se dorește continuarea guvernării sau dacă PSD decide altfel, să treacă în opoziție, ca să știm și noi, cei de la Guvern, ce facem”, a spus Ponta, la începutul ședinței Biroului Permanent Național al PSD.

Întrebat dacă este de acord cu o eventuală devansare a Congresului partidului, premierul a răspuns: ”Sigur că da, cum decid cei de aici e foarte bine”.

Referitor la rezoluția care viza integritatea membrilor de partid adoptată de Consiliul Național, Ponta a precizat că „la Congres se decid toate lucrurile importante”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult