Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Continua importul ideilor extremiste din Ungaria

Continua importul ideilor extremiste din Ungaria

scris de Ziua Veche
6 afisari

Recent, portalul de stiri al partidului Jobbik, Barikad.hu, a publicat un articol ilustrat cu harta Romaniei din anul 1914, alaturi de textul:“Romania, eu te iubesc asa!”. Pentru a nu se lasa mai prejos, Csibi Barna, liderul Plutonului Secuiesc din Batalionul Wass Albert al Garzii Maghiare, din Miercurea Ciuc, promoveaza si el respectiva harta, ea fiind imprimata pe un tricou cu care acesta se afiseaza la diferite evenimente sau in institutii publice ale statului roman.

Csibi Barna, alaturi de alte doi membri ai Garzii Maghiare, este urmarit penal pentru instigare la discriminare si constituirea unei organizatii cu caracter fascist, rasist sau xenofob. Acesta a formulat o cerere de chemare in judecata impotriva Parchetului de pe langa Tribunalul Harghita, in care solicita anularea actului de incepere a urmaririi penale impotriva sa, si nu a ezitat sa se fotografieze in fata cladirii tribunalului, purtand respectivul tricou. Csibi Barana este cel care, in cadrul Universitatii de Vara Tusvanyos, de la Baile Tusnad, l-a intampinat pe presedintele Romaniei cu o pancarta pe care scria: “Dl. Basescu, pasaportul va rog!”

0 comentariu

cercetas 12-03-2010 - 23:29

-Voi, barbatii, sunteti foarte brutali! Voi vreti numai sex! Noi, fetele, dorim atentie….
-Ah, asa… atunci: Atentie!!! Acuşi o sa facem sex!

ValVerde 13-03-2010 - 04:16

cercetas a scris:
„-Voi, barbatii, sunteti foarte brutali! Voi vreti numai sex! „

Protestez! E o calmnie!

Citeodata vrem si un sandvis cu o bere! (dupa sex)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult