Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Contraatacul lui Băsescu: Nimeni nu ar fi dat Biruinţa pe mâna unui doctor sau Dottore

Contraatacul lui Băsescu: Nimeni nu ar fi dat Biruinţa pe mâna unui doctor sau Dottore

scris de M.A.
5 afisari

Contraatacul lui Băsescu: Nimeni nu ar fi dat Biruinţa pe mâna unui doctor, Dottore sau „master”. Preşedintele Traian Băsescu răspunde astfel la acuzaţiile voalate ale lui Liviu Pop, privind un eventual plagiat.

Contraatacul lui Băsescu: Nimeni nu ar fi dat Biruinţa pe mâna unui doctor sau Dottore

Contraatacul lui Băsescu: Nimeni nu ar fi dat Biruinţa pe mâna unui doctor sau Dottore (foto: Agerpres.ro)

Băsescu a afirmat că nu s-ar fi apucat de politică înainte să fie un „excelent profesionist”. Preşedintele a făcut o comparaţie între lungimea terenului de fotbal de la finala Campionatului European şi lungimea navei Biruinţa, care ar fi avut 306 metri. De asemenea, preşedintele Traian Băsescu a afirmat luni că el se simte împlinit profesional şi nu are nevoie de doctorate pentru asta, adăugând că aceia care au „titluri furate” ar trebui să renunţe la politică.

„Eu nu am nevoie nici de masterate false, nici de doctorate false ca să am sentimentul că profesional sunt un om împlinit. Nu ştiu care poate fi echivalentul în doctorate la a comanda o navă cu lungime de 306 metri şi lăţime de 48 de metri. Nu ştiu care este echivalentul în doctorat şi nici nu vreau să-l fac. Dar îi invit pe cei care nu au reuşit în profesie şi îşi împodobesc cariera politică cu tot felul de titluri furate să renunţe la politică. Nu poţi fi un profesionist mediocru sau neafirmat şi să vrei să fii important în politică când tu nu ai reuşit în viaţă. Informaţia că în CV-ul meu ar fi un masterat este o minciună”, a declarat, de la Cotroceni, Traian Băsescu.

„Am înţeles că un domn ministru spune nici mai mult nici mai puţin că aş fi absolvit un masterat şi spune că l-aş fi plagiat. Niciodată nu am făcut cursuri de masterat. Nu sunt nici doctor, nici dottore”, a spus Băsescu luni, cu referire la declaraţiile ministrului Liviu Pop.

29 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 02-07-2012 - 13:59

Dar cine a dat R O M A N I A pe mana unui impostor ! Si cum se numeste SIMULACRUL de ALEGERI din 2009 cind a ajuns din nou la Timona cpt. Tirain BASESCU ! A J U N G E – S U S P E N D A R E A !

ciu 02-07-2012 - 14:40

Parpa, mai citeste si tu, nu este ecologic sa ai un nick atat de lung.
Hai pa, Parpalord.

digital 02-07-2012 - 14:42

ce pățiși măi ciuhule,cu nick-ul ăsta scurt?!

ciu 02-07-2012 - 14:57

E mai ecologic in acest fel, am citit eu intr-un articol foarte bine documentat stiintific. Diferenta intre Ciu si Ciu Huhu este de 5 biti care se aduna inutil. Cine nu stie ca Ciu este MARELE DEMOCRAT si respectuos de adevar nu are nevoie si de Huhu ca sa fie lamurit. Eu sunt pentru economisirea energiei si contra balenelor si cine nu neste ca mine e un pedelist basist CARE O SA CRAPE IN IAD!!!!

ciu 02-07-2012 - 15:00

este nu neste

ciu 02-07-2012 - 15:04

Digi o sa trebuiasca sa optimizam pe aici forumul asta ca atunci cand spui LOL si lumea stie ce este. JDB este de acum jos dictatorul ok?

digital 02-07-2012 - 15:48

ok,măi ciu!

urbos 02-07-2012 - 17:01

Adica sa scriu JDB in loc de In streang cu Dementa Sa, Canalia Nationala, Presedintele Romaniei, Traian Basescu, Lepadatura, Ghiolbanul, Sceleratul, Bestia Securista si Comunista?
N-as putea renunta la placerea unei descrieri cat mai complete pentru niste initiale.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 02-07-2012 - 15:22

Unde este BIRUINTA si intreaga FLOTA ? UNDE d-le kapitan ! AU fost scufundate si vandute ! CUM d-le BASESCU ! Si cum a-ti incendiat 34 de nave la ANVERS !

camelia 02-07-2012 - 15:59

Băsescu este de-a dreptul schizofrenic când spune că el este realizat d.p.d.v.d. profesional. Poate că o fi împlinit profesional în meseria de conducător de vapor, dar nu şi în cea de politician. În politică, Băsescu e capitanul care moare înainte ca vaporul să se ducă la fund. În fond si la urma urmei, şi Băsescu, şi Ponta, sunt două creaturi de care Romania nu are nevoie. Aceşti doi inverşunaţi ne-au făcut de ruşine în întreaga lume şi recuperarea timpului pierdut sub administraţia lor, ne va mări şi mai mult handicapul în faţa ţărilor civilizate ale lumii. Ponta şi Băsescu sunt două tumori canceroase pe trupul ţării. Iar existenţa lor se datorează nu lor, ci celor care i-au ales. Alegatorii nu sunt nişte oameni imparţiali care săşi aleagă reprezentanţi pe cei care sa le rezolve problemele lor ci, alegatorii, sunt nişte suporteri, asemănător suporterilor de fotbal, care sunt dispuşi să stea alături de echipa lor „de suflet” chiar şi atunci când jucătorii lor favoriţi sunt falimentari, chiar şi atunci cind, jucătorii lor favoriţi joaca chiar împotriva lor. Românii sunt un popor de masochişti.

A-l vota azi, pe Dan Diaconescu, reprezinta d.p.d.v.d. al alegerii, nimic altceva decât o aventură. Nu o aventură în sensul că şti dinainte că el nu reprezintă nimic serios, ci, tocmai că, el, Diaconescu, reprezintă singura cale de ieşire din ambuteiajul în care ne-au adus actualii politicieni şi partidele lor de 22 de ani încoace. Să ne aducem aminte că în anii 90, alegerile au fost câştigate de cel care şi-a ales ca slogan electoral : „Un om pentru liniştea noastră!” Asta doreau românii atunci, şi asta-şi doresc şi acum. Românul vrea linişte şi siguranţă, el nu doreşte schimbarea ci rămânerea in imponderabilitatea asta care-i asigură liniştea. Nu vrea tulburenţe, nu vrea ţipete în parlament, nu vrea demonstraţii, nu doreşte nimic altceva, decât păpica cea de toate zilele şi siguranţa zilei de mâine. Or, la acest capitol, usl-iştii de zbat al naibii de mult să le dea o spoială şi o zeamă lungă pe care ei, votanţii, o acceptă de 22 de ani. De înjurat, votanţii îşi înjură proprii aleşi, dar nu în sensul de a se lepăda de ei, ci, de a mima nemulţumirea, căci în fondul lor interior, ei tot cu ei merg, tot pe ei îi votează, numai aşa, de ambiţie, căci cu ei au votat de la început.

Românul nu are ce face cu cei 20 de mii de euro pe care-i i-ar da Dan Diaconescu pt. ca să-şi cumpere unelte agricole, din cele pe care s-ar produce în ţară, în fostele companii ale lui Ceauşescu, care acum sunt închise, nu, nu-şi doreşte aşa ceva pt. că asta l-ar scoate din amorţeala lui cea dulce. În toate ţările lumii găseşti cam aceeaşi situaţie care este la noi, acum, numai un procent de 9-10% sunt dispuşi să-şi schuimbe radical viaţa, pornind un business, fără să aibe garanţia ca vor şi reuşi. Dar, cel puţin, aceşti aventurieri au meritul de a încerca, de a nu mai sta precum puii de vrabie cu gurile deschise ca sa le aducă mămicuţa lor şi să le pună în plisc. Aventura unui business presupune nesomn, griji, zbatere, schimbarea gândirii, deschideri de noi drumuri şi aspiraţii. Cine este dispus la aşa ceva? PDL-iştii? USL-iştii? Ba bine că NU. E uşor să-i critici programul lui Dan Diaconescu care te invita la schimbarea vieţii la 180 de grade, pt. că ştii dinainte că toţi te vor aplauda, însă, când „pulimea” îl vede pe unul realizat prin muncă cinstită şi prin felul în care a ales să-şi schimbe viaţa, toţi sar şi spun că e parvenit, că a furat. Ăştia suntem noi, românii. Ne place să ne văităm, dar când avem o oportunitate să ne schimbăm viaţa în bine, refuzăm, şi ne băgăm înapoi sub poala şarpelui. Asta e! Altfel ce explicaţie logică poţi să ai când vezi cum bucureştenii l-au ales din nou primar pe cel care i-au furat de miliarde de euro?, de cel care le-a dat un stadion de un sfert de miliard de euro, care în altă ţaraă, acelaşi stadion a costat numai 69 de milioane de euro, şi al cărui tavan există, nu ca la al nostru, unde a fost plătit cu 79 de milioane de euro şi nu se deschide automat aşa cum a fost prevăzut în proiect şi în contract, dar nu există? Cum ne mai putem explica faptul că, românii şi-au ales aceiaşi călăi care i-au adus în pragul disperării de 22 de ani încoace? Cum poţi să spui, tu singur, în sondaje că nu ai nici cea mai mică încredere în actualii politicieni, iar la alegeri să-i alegi tot pe ei în proporţie de 80%. Unde este aşa-zisa înţelepciune românească?

Liviu 02-07-2012 - 17:35

Pai profesiunea (meseria) omului este chiar comanda navelor ! Politica nu este nici profesiune, nici meserie … Este o curva !!!

In ceea ce-l priveste pe Dan Diaconescu, tipul este ori prost sfatuit ori un smecher de tip nou ! Nu dai 20000 de euro la toti basinosii si betivanii ca ii mananca si ii beau intr-un an !!! Cum sa le dai bani celor care au votat acum, in 2012, oameni care erau in puscarie ?!

Dar ati uitat sa scrieti ceva important atunci cand l-ati caracterizat pe roman … Ati uitat de sufletul de sluga la romanului care este de fapt la baza tuturor celorlalte tare !

camelia 02-07-2012 - 19:34

D-le Liviu, am inteles ca acei 20 de mii de euro nu sunt dat ca bani lichizi, ci ca voucher-uri, care nu pot fi transformati in bancnote. Ideea este ca, cel putin pentru taranii fermieri, sa aibe posibilitatea de a-si face rost de utilaje agricole pt. prelucrarea suprafetelor de pamint care le-au fost retrocedate. Ideea e exceptional de simpla. Statu da 20 de mii la agricultori, acestia isi cumpara utilajele de care au nevoie, cum ar fi, tractoare, pluguri, culegatoare simple, grape discuitoare, etc. Aceste utilaje vor fi procurate prin excelenta din Romania, astfel ca, o data reinviate companiile de producere a utilajelor agricole, acestea sa angajeze muncitorii necesari, si astfel sa se inchida un ciclu economic care a fost distrus de psd, pnl si pdl din 89 incoace. Diaconescu nu da bani in bancnote nimanui. Doamne fereste. Ce doreste Dan Diaconescu, este sa reinvie economia Romaneasca, pentru ca sa nu mai fim simpli consumatori ci, in primul rind, producatori, exportatori si de-abia apoi consumatori. Asta este ideea. Sunt mult mai multe idei pe care DD le-a expus, insa lumea se uita la televiziuile de stiri care a paralizat mintile gura casca-lor.

ValVerde 02-07-2012 - 21:07

Eu dau „voucher-uri” de 50 de mii de Euro.
Cam aceleasi conditii, dar in plus, cu ale mele te mai poti duce si la circiuma si la masaj, cind te mai odihnesti dupa ce tragi brazda.

VOTATI-MA PE MINE !!!!

Zenovia-Zamfira 02-07-2012 - 21:30

Asa maica iesiti la inaintare ca domnia barbatilor e gata si d-aci-nainte poa sa stea la jucarica lor de bodega dar la condus sa nu se bage. Parca nu ajunge cat dezmat econonmic facutar-au ?

ValVerde 02-07-2012 - 22:48

Eu promit ca daca tu si camelia dati cei 50 mii de euro tuturor barbatilor care vor sa stea la circiuma, va lasam pe voi femeile sa indreptati economia.
(va poate ajuta DD, dar el sa nu stea la circiuma cu noi si sa se declare semi-femeie)

BULA 02-07-2012 - 17:17

Basescu chiar se pricepe la nave, mai ales ca a capatat experienta in plus cand a volatilizat flota Romaniei, peste 360 de bucati.

Pribeagul 02-07-2012 - 19:23

Nu exista posibilitate de conlucrare in beneficiul tarii intre Basescu si USL.

Nu cred ca Basescu poate fi inlaturat pina la alegeri.

Pentru ca USLul sa-l inlature pe Basescu dupa alegeri, trebuie sa cistige alegerile.

Deci Guvernul trebuie sa lucreze, nu sa-si piarda 70 % din timp ca sa se apere de atacurile lui Basescu. 🙂

Care sunt rezultatele auditului? Care sunt jafurile PDLului? Cine este trimis in justitie pentru jaful comis?

Sau nu exista jaf si PDListi sunt cei mai onesti si mai corecti dintre oameni? 🙂

USLul sa faca un pic de curatenie in tara daca-i in stare, daca nu… e jale… mare…

digital 02-07-2012 - 19:38

hahaha!
e tare logica ta!
iar pă voi vă freacă de copy paste!
hahaha!

acu repede,în două zile o să rezolvați toate copy paste-urile ,cel puțin din mandatele kiombelixului!hahaha!
după aia o să fie totul în regulă și moral ,iar țara va porni în forță spre culmile capitalismului!
mai puteți,mă?!

Pribeagul 02-07-2012 - 20:16

Ce „copy paste” visezi?

Stie toata lumea ca invatamintul a ajuns sa aiba doar fatada scopul de a educa populatia. In fond este o afacere, o mare si necistita afacere. S-a ajuns sa se organizeze cursuri de salvamari pe virful Moldoveanu din Muntii Carpati. 🙂

Banul murdareste si curata totul. Dupa caz. 🙂

BULA 02-07-2012 - 19:45

Daca Guvernul „lucreaza”, inseamna sa aplice indicatiile de la FMI si sa nemultumeasca si mai rau votantii. USL-istii pot cel mult sa minta lumea pana dupa alegeri. Nu exista forte politice care sa faca ceva bun pentru tara. Toate partidele sunt create de diversionisti platiti din strainatate.

Pribeagul 02-07-2012 - 20:03

Ai grija de sanatatea mintii tale. Gindeste pozitiv. 🙂

Sa ai eficienta la… vot. 🙂

Daca fortele politice sunt mefistofelice, sa le ajutam sa se autodistruga, sa junga in iad. Pina la urma se vor curata cumva.

BULA 02-07-2012 - 20:33

La varsta mea e cam greu sa o iei razna, dar si sa-ti schimbi modul de viata. Vorbesc si eu pe forum, dar nu sper la o schimbare in bine. De romani sunt lamurit. Nu pot sa fie acum ce n-au fost niciodata.

tomi 02-07-2012 - 23:15

BULA, ca de obicei vorbesti timpenii,fa ceva in viata daca vrei sa treiesti demn,pune mina,schimba ceva,este greu dar daca vrei nu am vazut pe nimeni sa nu obtina ceva mai mult cing da dovada de mici sacrificii,lasa meciul de fotbal de la televizor,vindeti fotoliul in care dormitezi in asteptarea zilelor bune si pune mina pe ciocan,treci la bataie sa vezi ce rezultate vei avea.

digital 02-07-2012 - 20:05

fă,mă tu un partid al corecților,uite îl iei și pe pribeagu secretar și poate scoateți țara din kkt!!!!
băi da ce le aveți voi,numa că nu vă bagă nime-n seamă!

Pribeagul 02-07-2012 - 20:12

Corect! 🙂

BULA 02-07-2012 - 20:30

Nu sunt securist, sa am la dispozitie bani si mijloace de influentare a prostimii.

Zenovia-Zamfira 02-07-2012 - 21:43

Ce sa faca niste barbatei dacat sa-si ia zgarciu dintre piciore sa-l faca prastie si sa traga in sticl de bere goale, salveaza asta tara?

digital 02-07-2012 - 22:58

zgârciul e al tău cu brio,peste țară nu te băgha că oricum,nu poți face,decât să mai aduci ceva eoliene prin zonă!

jan dinu 02-07-2012 - 21:21

— Fericiti sunteti cu duhul —
Acei straini care analizeaza comentariile romanilor pe netturi
(sunt destule intitutii care se ocupa cu asha ceva )…trag concluzii pshiho..
apoi le inainteaza serviciile lor atunci cind e vorba de-a lua
hotariri in diferite directii :economice ,politice .gasind metodele cele mai
potrivite .Clasificarea info – metodologica este valabila pe timp de pace ori rezboi . Schizofrenia colectiva a romanilor este atit de evident expusa
mai ales in politic incit cei interesati sunt uimiti cit de ushor pot fi
dominati fara dificultate. Celor care ar mai avea licariri de sperante
ramin sinucigashii …incurabili . Ei pot fi intilniti pretutindeni !…
JD-USA

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult