Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Corlatean: liberalii fac un pictorial de frumusete

Corlatean: liberalii fac un pictorial de frumusete

scris de Ziua Veche
2 afisari

Vicepresedintele PSD Titus Corlatean a declarat, miercuri, la RFI Romania, ca liberalii fac „un pictorial de frumusete” pentru electoratul de dreapta, el precizand ca intelege atitudinea PNL, care transmite mesaje anti-PSD, pentru a cuceri noi alegatori din zona PDL, transmite Mediafax.

„Ce fac liberalii intelegem dintr-un anumit punct de vedere si chiar n-as spune ca ne deranjeaza in mod deosebit, pentru ca, daca ar fi sa ma exprim in termeni plastici, e vorba despre un pictorial de frumusete pentru electoratul propriu si mai ales pentru electoratul pe care doresc sa-l cucereasca din zona PDL, electoratul de dreapta. Or, pentru un astfel de electorat, aceasta aparenta raca, batalie cu PSD, dusmanul traditional din stanga, suna bine”, a declarat Titus Corlatean pentru RFI Romania. Vicepresedintele social-democrat a precizat ca PSD vrea sa guverneze singur, dar nu exclude un eventual Executiv cu liberalii.

 

 

0 comentariu

Victor Radulescu 12-03-2010 - 11:09

Propunerea Academiei oamenilor de stiinta imi aminteste de un alt „academician” de „renume mondial” – probabil ca si Academia Romana a avut aceleasi criterii (sediu si fonduri) pentru a transforma o analfabeta cu 3 clase primare in „savant”.

Caramache 13-03-2010 - 01:46

Eu cred ca AOSR astia sunt Ajutorii Ofiterilor de Serviciu pe Regimente…..
Foarte bine a facut matrozul ca nu le-a acceptat propunerea.

muresanion 14-03-2010 - 06:05

are Romanica,Basila poate face fata, mai ales ca a fost si repetent in anii tineretii,pe Udroaia cind o s-o primeasca, ca si ea le poate oferi ceva trantorilor si analfabetilor din asa -zisa academie.

Vasile Zarnescu 29-09-2010 - 09:55

Pentru completarea cunoasterii si retrospectiva, cititi si serialul ajuns la patru episoade: „De cine-i este frica presedintelui AOSR”, „Cine conduce AOSR: o agramata sau un papa-lapte?!”, „Imaginea slutita a AOSR in mass media” si „AOSR o gaura neagra in buget”.
Daţi căutare pe Google titlurile lor între ghilimele şi fără diacritice, aşa cum sunt scrise aici titlurile articolelor şi le găsiţi. Vă recomand lectura lor de pe primul link, de pe Altermedia, căci acolo sunt incluse toate documentele şi ilustraţiile anexate textelor. Acestea sunt, în ordinea apariţiei lor:
1. „De cine-i este frica presedintelui AOSR”
http://ro.altermedia.info/coruptie/de-cine-i-este-frica-presedintelui-aosr_18863.html;
2. „Cine conduce AOSR: o agramata sau un papa-lapte?!”
http://ro.altermedia.info/coruptie/cine-conduce-aosr-o-agramata-sau-un-papa-lapte_19024.html;
3. „Imaginea slutita a AOSR in mass media”
http://ro.altermedia.info/politica/imaginea-aosr-slutita-in-mass-media_19230.html;
4. „AOSR o gaura neagra in buget”
http://ro.altermedia.info/politica/aosr-o-gaura-neagra-in-buget_19612.html
Mai urmează încă două-trei articole.
Dacă nu credeţi că v-aţi pierdut timpul cu lectura lor, recomandaţi-le şi altora, cu propunerea de a le republica, precizîndu-se, fireşte, link-ul de pe care au fost luate.
Cu mulţumiri.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult