Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Cosmin Necula, primarul PSD al Bacăului:„multor pesediști le-a fost rușine să tragă pentru Dăncilă”

Cosmin Necula, primarul PSD al Bacăului:„multor pesediști le-a fost rușine să tragă pentru Dăncilă”

scris de Misu Andrei
67 Afisari

Cosmin Necula, primarul PSD al Bacăului, scrie despre campania electorală că „multor pesediști le-a fost rușine să tragă pentru Dăncilă”. „Mă întreb la ce bun să fie Dăncilă președintele PSD în continuare? Pe cine oare o ajuta?”, se întreabă edilul, conform MEDIAFAX.

Primarul Bacăului consideră că primul tur al alegerilor prezidențiale s-a încheiat după „o campanie electorală care pare că nu a existat”.

Într-o postare pe Facebook, Cosmin Necula, primar PSD, susține că rezultatele votului de duminică nu sunt o surpriză: „O campanie în care Iohannis era deja câștigător, cu mulți PSD-iști cărora le-a fost rușine să tragă pentru Dăncilă, cu Barna care s-a făcut de râs lamentabil și cu un scor neașteptat de bun pentru Mircea Diaconu. Nicio surpriză că Iohannis a câștigat detașat, nici nu s-a chinuit prea tare. Poate a avut doar emoții ca nu cumva să intre Barna în turul 2 și să îi facă o viață foarte grea”.

Primarul Bacăului se întreabă dacă Viorica Dăncilă ar trebui să mai rămână la conducerea PSD: „A fost prima campanie la prezidențiale în care PSD s-a chinuit să-și aducă propriul candidat în turul doi și a obținut cel mai mic scor din istorie. Nu poți să fii mulțumit cu așa ceva niciodată! Să vrei să fii măcar pe locul 2 ca să te salvezi. Mă întreb la ce bun să fie Dăncilă președintele PSD în continuare? Pe cine oare o ajuta?”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult