Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Crin Antonescu: Chiliman să ia o decizie în două-trei zile

Crin Antonescu: Chiliman să ia o decizie în două-trei zile

scris de A.B.
2 afisari

La aflarea veştii că Andrei Chiliman vrea să demisioneze din PNL, liderul partidului, Crin Antonescu, îl îndeamnă pe acesta să ia o decizie cât mai repede. El i-a atras atenţia că şi la şah există un ceas, râspunzând astfel afirmaţiilor lui Chiliman, potrivit cărora în politică câştigă cei care joacă şah, nu poker.

crin antonescuPreşedintele PNL a anunţat că aşteaptă în două-trei zile un răspuns din partea lui Andrei Chiliman în legătură cu plecarea sa din partid.

„Chit că-i Săptămâna Mare, cred că în două-trei zile ar trebui să ştim”, a spus Antonescu, invitat într-o emisiune la TVR 1.

El a subliniat că Andrei Chliman se poate consulta cu oricine, dar să o facă repede şi a precizat că că nu vorbeşte despre un alt timp de gândire decât cel pe care îl impune calendarul USL.

„Noi totuşi trebuie să ieşim săptămâna viitoare, împreună cu partenerii noştri din USL, şi să spunem candidatul USL la Sectorul 1 e cutare, la Sectorul 2 e cutare”, a explicat el.

Întrebat ce s-ar întâmpla în cazul în care acesta nu se hotărăşte în 2-3 zile, Antonescu a răspuns: „Dacă nu se hotărăşte, trebuie să facem ceva şi anume să desemnăm un nou candidat, ceea ce sper să nu se întâmple”.

Chestionat dacă a luat în calcul varianta în care actualul primar al Sectorului 1 ar candida independent, Antonescu a spus că nu-şi doreşte acest lucru, dar trebuie să ia în calcul şi această variantă, el apreciind că Andrei Chiliman ar avea şansele pe care le are orice primar în funcţie care candidează independent.

Antonescu a adăugat că Andrei Chiliman ar trebui, după momentul de furie, să răspundă şi la întrebarea dacă afirmaţiile pe care le-a făcut luni privitoare la persoana sa şi la conducerea partidului rămân în picioare.

„Pentru că, dacă rămân în picioare, iar avem o problemă”, a adăugat el.

Andrei Chiliman a fost înlocuit luni cu Eugen Nicolăescu la şefia PNL Bucureşti, iar Mariana Câmpeanu a devenit vicepreşedinte al filialei.

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat ulterior că, pentru prima oară, după aproape 23 de ani de când este membru PNL, ia în considerare „în mod foarte serios” demisia din partid.

9 comentarii

val_de_val 10-04-2012 - 08:24

Intre Chiliman si Antonescu il aleg fara tagada pe primul. Omul asta a facut ceva pt sectorul unde este primar, sigur nu a facut tot ce se putea dar fata de altii a facut mai mult.
Antonescu este precum un fotbalist, care s-a nascut talent si amurit speranta. Ar sti el cate ceva dar sta prin barurile vietii si mai putin prin parlament acolo unde este celebru pt marele sau procent de 1%.
S-a pus saracul talent cu cine nu trebuia, din punctul meu de vedere. Dar ce conteaza un punct de vedere al unui nimeni pt Antonescu? Ei maestre, va conta!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 10-04-2012 - 13:42

The new identity, brave H I D ! Aka -contul este inca neblocat, si parnoseala bat-o vina, ca si asa fraieru strenguieste acum doar valorile ramase inaintea declicului final. Soarta pncd. Pecetluit !

digital 10-04-2012 - 13:56

aka-prostule,iar te ocupi de găinării,gen ”piața onțanului”?!
atâta poți atâta faci,idioten!
paie mânci,măgar ești!
aka-vita dreq!

digital 10-04-2012 - 14:05

@val de pământ:
bă nene,văd că o șarjezi pe considerentul nu contează cât a furat,dar a făcut și el ceva…..tare principiul ăsta!
da de unde știi tu mă că nu trebuia mai mult,se putea mai mult și că nu s-a făcut?!
vă freacă grija mă de bețivanul vostru vreodată?!
vă freacă grija de ”asasinatele”politice,economice și juridice săvârșite de otreapa voastră,cu titlu de președinte?!
vă freacă mă vreodată grija de încălcarea Constituției României și a principiilor democratice de către călăul nr.1 al României în ultimii 8 ani?!
zice-ți mă animalelor?!

kapa 10-04-2012 - 08:45

trebuie sa pleci tu mai somnorosule sa scape partidul de deviatia stangista.

Salut 10-04-2012 - 13:31

Uite-asa, stand pe buda de la sediul PDL, admirand poza lui Basescu, te trazni ideea: „deviatia stangista”.
Si dadusi fuga sa ne-o impartasesti, nu-i asa?

digital 10-04-2012 - 08:51

puneți-l măi deontologilor pe băsescu,președinte la PNL,că el e de ”dreapta”!

Teo 10-04-2012 - 12:29

Singurii care au de castigat de pe urma politicii lui Crin sunt cei din PDL. Pana si el isi da seama de asta. Cu toate acestea, este o miscare sinucigasa sa provoci haos cu doua luni inainte de alegeri in conditiile in care electoratul asteapta ceva diferit fata de ceea ce i s-a oferit pana acum.

Virginia 10-04-2012 - 21:11

Are dreptate Antonescu la sah exista un ceas,iar in cazul de fata el nu e in masura sa decida cat timp mai are Chiliman sa se hotarasca daca isi da demisia sau nu.Ar fi cazul sa se gandeasca la demisia lui nu a celorlalti.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult