Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Crin Antonescu: Comisiile de apărare să-i audieze pe Blaga şi Pahonţu. Băsescu vrea să învrăjbească Poliţia cu Jandarmeria şi SPP cu cele două

Crin Antonescu: Comisiile de apărare să-i audieze pe Blaga şi Pahonţu. Băsescu vrea să învrăjbească Poliţia cu Jandarmeria şi SPP cu cele două

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că le va cere colegilor parlamentari să solicite audierea ministrului Vasile Blaga şi a şefului SPP, Lucian Pahonţu, pentru a vedea dacă ceea ce a decis preşedintele Traian Băsescu este legal. Antonescu a apreciat drept „iresponsabilă” din punct de vedere politic decizia şefului statului de a renunţa la serviciile MAI. El a adăugat că hotărârea similară a premierului Emil Boc „agravează” situaţia.


Liderul PNL a arătat că asigurarea siguranţei şefului statului şi a premierului nu ţine de „nervii” şi „bâzdâcii” unei persoane. Crin Antonescu a susţinut că, prin demersul său, Traian Băsescu vrea să „învrăjbească categorii de arme”, respectiv Poliţia cu Jandarmeria şi SPP cu cele două. Liderul PNL, Crin Antonescu, a calificat decizia preşedintelui Traian Băsescu şi a premierului Emil Boc de a renunţa la serviciile poliţiei drept iresponsabilă politic, care generează o situaţie fără precedent, transmite Agerpres.

Decizia şefului statului „este una iresponsabilă din punct de vedere politic. Faptul că este urmată la câteva ore de o decizia similară a primului ministru agravează situaţia. (….) Constatăm că suntem în faţa unei situaţii fără precedent, cu o încărcătură politică extrem de gravă”, a spus Crin Antonescu. În opinia sa, ministrul de Interne, Vasile Blaga, ar trebui să încerce să-i convingă pe cei doi să renunţe la această decizie, sau să-şi dea demisia. „În momentul în care o instituţie esenţială din subordinea sa este considerată nesigură sau inutilizabilă de către preşedinte şi primul ministru, atunci este foarte clar că Ministrul de Interne are o problemă”, a spus Crin Antonescu.

0 comentariu

marro 17-03-2010 - 19:09

pe facebook exista un grup care isi propune sa schimbe romania . in 12 zile sau filiat ideii peste 1030 de oameni . spune ceva nu ?

ion gurgu 17-03-2010 - 20:03

REVOLUŢIE, NAŢIONALISM, RURALITATE. 1848 ÎN PRINCIPATELE ROMÂNE

http://www.mdn.md/index.php?day=2838

de urmarit si urmatoarele episoade pentru a va lamuri cum stau lucrurile cu pasoptistii

Marius Adrian Porojn 17-03-2010 - 21:12

Arde’n flacari violet
Politica romaneasca:
Bucurestiu’n mod concret,
A’nceput sa’nvineteasca !

Fenomenul circumspect,
-Dezbatut cu multa verva-
De massmedia romana,
Chiar fara nici o rezerva !

Ziaristi,oameni de bine,
Anormali si vrajitoare ,
Guristi -angajati cu ora-
Mintile paranormale,…

Medici, popi,taximetristi,
Pitipoance,politruci,
Profesori si analisti:
Flacari mov: oriun’te duci !

Rasputin 18-03-2010 - 05:48

ai dreptate!

Flăcări mov,
la băsescu în alcov…

Trebuie sa vezi şi ce face stăpînul tău…

sandra pralong 18-03-2010 - 06:49

Multumesc si felicitari pentru sinteza perfecta si indemnul infocat–te admir si te pretuiesc pentru implicare. Astfel de gesturi curata Romania si o transforma intr-o „tara in care chiar merita sa traiesti”. Iti multumesc pentru felul in care iti iubesti tara si neamul. Lasa-i pe cinici sa nu guste placerea contributiei–ei sunt cei care pierd, nu tu!
Cu drag si admiratie,
sandra

Vasilică 18-03-2010 - 12:21

Cineva, sigur, va macula si aceasta intitiativa. Trebuie facuti pasi importanti inainte, a.i. aceasta constructie sa fie destul de virila, solida si compacta. Ba, s-ar putea sa fie confiscata de vreun ‘slugoi’.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult