Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Crin Antonescu îl face mincinos pe Dinu Patriciu

Crin Antonescu îl face mincinos pe Dinu Patriciu

scris de P.C.R.
3 afisari

“Este de datoria mea ca preşedinte al PNL şi copreşedinte al USL să spun foarte clar că este o minciună completă afirmaţia lui Dinu Patriciu că ar avea cea mai mică legătură cu constituirea USL, cu negocierea temelor protocolului “, a declarat Crin Antonescu, duminică seara, într-o intervenţie la Antena 3.

El a mai spus că numai Patriciu putea să dea dovadă de un asemenea “ridicol”, susţinând în repetate rânduri că USL este “o mare nenorocire şi că nu aduce nimic bun şi pe de altă parte că tu ai pus umărul la constituirea lui”.

Preşedintelui PNL, Crin Antonescu, care a susţinut că omul de afaceri nu este decât un simplu membru de partid şi nu a fost niciodată “consultat” de el sau de vreun lider PSD.

“Am respectul pe care nu pot să nu-l am faţă de o alcătuire la obârşia căreia mă aflu şi eu. Şi nu-ţi omori copiii. Aşa încât contaţi că nu plec nici din PNL, nu fac nici vreun alt partid, nu am de gând să mă amestec în jocul politic. Dar cred că, în afara politicului, în afara partidelor, pot exista mişcări civice, cum a fost Alianţa Civică, care a făcut greşeala de a se transforma în partid„, a spus Patriciu sâmbătă, la Realitatea Tv.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult