Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Crin Antonescu l-a numit pe Petru Filip preşedinte interimar al Senatului

Crin Antonescu l-a numit pe Petru Filip preşedinte interimar al Senatului

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

Crin Antonescu a anunţat marţi dimineaţa că funcţia de preşedinte interimar la Senat va fi ocupata de vicepreşedintele actual al forului, Petru Filip.

crin antonescu

Crin Antonescu il imputerniceste pe Petru Filip presedinte interimar la Senat

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat în dimineaţa zilei de marţi, 10 iulie, potrivit Agerpres, că urmează să semneze împuternicere pentru vicepreşedintele Petru Filip ca preşedinte interimar la Senat. Crin Antonescu este aşteptat de preşedintele suspendat Traian Băsescu la Palatul Cotroceni încă de la ora 10:00 pentru înmânarea mandatului de preşedinte interimar.

Pentru Traian Băsescu aceasta este ultima zi în care a putut să meargă la Palatul Cotroceni, până la referendumul de demitere a sa din funcţia de preşedinte, care va avea loc pe 29 iulie. Deocamdată însă Crin Antonescu se pare că nu se grăbeşte să preia funcţia şi nu a oferit detalii asupra orei la care va ajunge la Palatul Cotroceni, precizând doar că va fi „puţin mai încolo, după ce vom avea toate documentele”. Luni, 9 iulie, Curtea Constituţională a decis că procedura de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu a fost respectată şi că se justifică interimatul lui Crin Antonescu în funcţia de şef al statului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult