Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Crin Antonescu NU candidează la prezidențiale

Crin Antonescu NU candidează la prezidențiale

scris de C.S.
2 afisari

Crin Antonescu NU va candida la Președinția României. Președintele demisionar al PNL a anunțat că nu va intra în cursa pentru Cotroceni și se va retrage de la conducerea interimară a partidului, totul pentru a favoriza desemnarea urgentă a unui candidat care să fie mai uşor accepat de forţele politice de dreapta sau chiar de presa de dreapta.

Antonescu se retrage din cursa pentru Cotroceni.

„Vreau să anunţ o decizie legată de candidatura la preşedinţia României:  ştiu, sau cel puţin consider, că sunt cel mai puternic candidat pe care dreapta l-ar putea avea. Spun acest lucru pentru că am forţa, personalitatea, conturul, experienţa politică necesară, ideile, vizunea, şi capacitatea de a lupta pentru ca la toamnă PSD să nu pună mâna pe preşedinţia României”, a precizat Antonescu.

El a arătat că ştie, în acelaşi timp, foarte bine clasa politică românească, cunoaşte dreapta  românească şi pe toţi cei care revendică această titulatură, cunoaşte presa românească şi modul în care se produc şi se desfac pe piaţă opinii şi curente de opinie.

„Nu pot să nu ţin cont de toate aceste lucruri. Ştiu că oamenii politici adevăraţi sunt cei care schimbă sondajele,  nu sondajele schimbă oameni politici adevăraţi. (…) Am tot ce e necesar pentru aceast luptă, nu am timp să demontez fixaţii, să vindec resentimente, să lărgesc orizontul unor mărginiri”, a adăugat Antonescu.

El a arătat că nu va candida la alegerile prezidenţiale pentru a favoriza desemnarea urgentă a unui candidat care să fie mai uşor accepat de forţele politice de dreapta sau chiar de presa de dreapta.

„Conştient că este întru totul urgent ca efortul de unificare a dreptei sa facă paşi cât mai concreţi înainte, că este absolut urgent ca un candidat al dreptei unite să fie desemnat, anunţ intenţia de a nu candida la Preşedinţia României şi de a favoriza în acest fel desemnarea grabnică, rapidă, până la sfârşitul acestei luni sau cel târziu până la 15 iulie a unui candidat care să fie acceptat mai uşor de tot ceea ce înseamnă forţă politică de drepta sau cel puţin cu această pretenţie, de tot ceea ce însemană presă de dreapta sau cel puţin cu această pretenţie, de toţi cei care vor să facă din România o ţară pentru poetoni şi nu pentru baroni”, a spus Antonescu.

„Nimeni în PNL nu va pune vreodată problema schimbării acestui nume istoric. (…) Chiar dacă nu voi fi preşedinte, şi nu voi mai fi preşedinte, sunt aici, nu plec nicăieri şi garantez că numele şi identitatea PNL nu vor fi sub nicio formă şi sub niciun motiv schimbate”, a precizat Antonescu.

El a arătat că, în acelai timp, proiectul pentru construirea unui mare partid de dreapta trebuie să continue şi a spus că va asigura, chiar dacă nu din poziţia de preşedinte, cu tot ce îi va sta în putinţă, acest demers în continuare.

„Azi nu mai există pericolul ca reziduurile clanului pesedist din interiorul PNL să poate deturna mersul PNL în direcţia corectă. Azi nu mai poate fi pusă la îndoială, şi Congresul va ratifica cu certitudine opţiunea noastră naturală, firească, pentru PPE. Azi demersurile pentru construirea unui mare partid de dreapta, în fine, în România sunt demarate”, a subliniat Antonescu.

El a arătat că, din aceste considerente, pune capăt interimatului său la conducerea PNL, urmând ca membrii BPC să preia de luni atribuţiile preşedintelui.

„De aceea pun capăt chiar şi interimatului meu, iar luni îi voi ruga pe colegii mei din BPC să preia efectiv toate atribuţiile care trebuie exercitate în această lună care ne desparte de Congresul din 28-39 iunie”, a adăugat Antonescu.

197 comentarii

urbos 31-05-2014 - 14:55

Si cum sa vrea jigodiile sa schimbe numele PNL, cand numele asta trebuie folosit pentru a pacali electoratul? Gunoaiele vopsite, lepadaturile vandute, secaturile antinationale au nevoie de numele fostului partid istoric, cum sa te arati in vazul lumii asa cum esti de fapt?
Ticalosul asta ar trebui impuscat.

salut 31-05-2014 - 16:36

Ultimele gesturi ale loserului spun ca este perfect constient ca, aliniindu-se la curul pupatorilor lui Basescu, si-a compromis total viitorul politic. Si totusi a facut-o. Daca n-a fost de la bun inceput un produs al securitatii basiste infiltrat in PNL, trebuie ca Basescu sa-l fi prins puternic de nas cu ceva. Nu vad o a treia posibila explicatie.

urbos 31-05-2014 - 16:49

Graham Watson a spus ca ori si-a pierdut mintile, ori a fost mituit. Am crezut si eu o vreme ca e santajat, insa nu se potrivea cu faptul ca toata conducerea il urma fara cracnire, oricat reusise el sa-si aduca la varf apropiatii. Asa ca, dupa ce l-am auzit pe Watson, varianta mituirii ramane cea mai probabila. Si cred ca se va si afla, iar ala care o sa-l termine cu asta va fi Basescu. Am incredere.

salut 31-05-2014 - 17:02

Cu ce poate sa fie mituit ca sa renunte la fotoliul de presedinte? I-a promis Basescu ca-l face presedinte interstelar? Watson ala e un imbecil. Cred ca-i ji-dan, ca prea pare prost.
Pe de alta parte, e foarte probabil ca sa fie chiar Basescu care sa-i dea lovitura mortala intre omoplati. E stilul lui.

urbos 31-05-2014 - 17:21

Milioane de euro.
Nu stiu de ce ar fi imbecil taman ala care a luat apararea Romaniei in Parlamentul ala plin de scursuri, taman ala care spunea ca numai niste gunoaie pot vehicula ideea loviturii de stat, unul dintre putinii care condamna regimul dementului Basescu numindu-l dictatorial etc. Pe asta l-ai gasit tu imbecil si ji dan? Hahaha!De unde dreacu le scoti? Din cur?

urbos 31-05-2014 - 17:24

Mituit de PPE nu de Basecu, nu pricepi?

salut 31-05-2014 - 17:38

Usurrel.
Din cauza ca totusi nu sunt la curent cu niste chestii europene, am crezut ca acel Watson e vreun „advisor” d’asta de moda noua, musai Ji-dan.
In cazul de fata, „mea culpa”.

Asta nu inseamna insa ca Watson, cu toata buna credinta lui si bunavointa aratata Romaniei, nu poate sa greseasca. Personal, imi vine greu sa cred – odata ajuns intr-o astfel de pozitie de lansare – cateva milioane de euro pot sa fie „mita” pentru un astfel de personaj. Vreau sa spun ca e catastrofal ca poate fi cumparat atat de ieftin, si daca asta e cazul, intr-adevar „ne-a trecut glontul pe la ureche” !

Antibasistul 31-05-2014 - 17:50

Watson nu-i prost deloc si are constiinta, e cinstit, spre deosebire de gunoaiele Basescu si Antonescu!!!!

urbos 31-05-2014 - 18:00

Milioane am spus eu, Watson a zis doar mita. Dar ma gandesc ca o sti el ceva de prin Parlamentul ala. Ce ar conta cateva milioane de euro pentru ca PPE sa faca majoritate si sa conduca Europa in continuare?
Nu l-au mituit doar pe Antonescu, e posibil sa fie mai multi prin conducere.
Eu vad foarte probabil ca PPE sa faca astfel de mizerii, ii caracterizeaza.

In plus, tot ce face Antonescu acum nu poate fi explicat altfel. Functii? Nu cred! E terminat politic. Ce mai ramane? Nu mai bine iti iei tu milioanele de euro si iti bagi poola in toti?

urbos 31-05-2014 - 18:02

PS Si e prea vesel, cum ziceam. Un santajat nu e asa vesel.

urbos 31-05-2014 - 18:14
Antibasistul 31-05-2014 - 18:30

Asta dovedeste ca Watson e destept, lucid si cinstit, spre deosebire de idioții Antonescu si Basescu!!!

Pungescu Gazian 31-05-2014 - 18:35

Dovedeste o ulla belita de numai 3cm, restul de 12 fiindu-ti infipti in nas!

UnUL 31-05-2014 - 17:54

La tine e o singură ipoteză : ești prost.

Pungescu Gazian 31-05-2014 - 18:35

cum „ipoteza”?
acesta e adevarul curat!

urbos 31-05-2014 - 17:00

Deci aici nici nu mai vorbim de Basescu, ci de stapanii lui Basescu. Tot ce se intampla e la ordin d-afara.
Insa cine isi pune speranta in Ponta se pacaleste. Astia au vandut tara si s-au inchinat strainatatii ATUNCI, in 2012. Absolut tot ce s-a intamplat ulterior o confirma. Ponta si Antonescu s-au inteles s-o suga si ei si eventual sa-l inlature pe Basescu de la prohabul licuriciului. Cei doi s-au inteles sa joace mascarada pe care au jucat-o, Ponta „semnatarul pactului” ,Antonescu „cel care se opune pactului”. Numai ca intre timp, aia de la PPE nu stateau degeaba. l-au mituit pe ticalos si asta s-a executat. Din punctul javrei Antonescu, a-l trada in conditiile astea pe Ponta, nu inseamna nimic. Un tradator a tradat alt tradator, d-aia ranjeste ca tampitu in loc sa intre in pamant de rusine.
Cum spuneam mai demult, orice lucru bun pentru Romania nu mai poate veni din interior, cu actualii „lideri” politici. Schimbari majore la nivel mondial ar putea poate, sa schimbe si soarta Romaniei.

salut 31-05-2014 - 17:27

Pe Ponta il consider o jigodie…dar pentru moment singurul care poate desteleni basismul, ca sistem social total denaturat, care atenteaza la insasi fibra natiunii.

Cauza si semnificatia gesturilor anterioare e discutabila – spre exemplu, cum am mai zis, e posibil sa fi descoperit demult ca are o vipera la san si sa fi jucat de asa natura incat sa sa nu fie muscat de ea.

Ploconeala si slugarnicia in fata strainatatii e o caracteristica generala a clasei politice de azi. Vor trece decenii pana cand avem, cel putin in parte, o clasa politica cu simt national. Dar si aici exista diferite grade: de la antiromanism total, ca la Basescu care arunca cu miliardele romanilor prin Irak sau aiurea ca sa-si „faca intrarea” in clubul pupatorilor de cururi … pana la Tariceanu, care mai pune putin si interesul romanesc in balanta.

Revenind la Ponta, pe scara ploconelii, el se afla undeva intre cei doi, deci tot mai bine decat mentinerea lui Basescu sau a unui pupincurist de-al lui.

Bineinteles ca ideal (pentru moment si cu actuala clasa politica) al fi sa candideze – si sa fie sustinut cu sanse de succes – unul ca Tariceanu (asta are si reflexe democratice corecte)….dar daca pana la urma urmei lupta se va duce intre Ponta si unul dintre neterminatii pigmei ai lui Basescu, gen Ungureanu…..tot mai bine ar fi sa castige Ponta.

urbos 31-05-2014 - 17:54

Nu va desteleni Ponta nimic. Ponta e o scursura la fel ca Basescu sau Antonescu. Cum adica e intre? A supt-o pe sfert sau ce? Aberatii!
Ponta NU A FACUT NIMIC impotriva lui Basescu! Absolut NIMIC! Si nici nu face!
Chestia cu a descoperit demult, e o ineptie fara logica. Ce faci cand descoperi asta? Ce-a facut Ponta? Adica faci pact, o pui pe Kovesi, taci malc dar te rogi de liberali sa stea cu tine in alianta etc? Astea-s prostii de care vad ca te tii ca basistii de icoana kiorului. Las-o dreacu de prostie! Accepta ca ti-a murit si stanga mult iubita, asta e situatia.

Doar daca se schimba ceva p-afara, cu tot ce se intampla prin Ucraina si pe unde o mai fi, sa se reorienteze si slugoii astia, sau sa mai prinda ceva curaj, etc. Altfel nu se va schimba nimic.

Eu insa cred ca Ponta nu va candida, tocmai pentru ca isi da seama care e situatia. Nu va candida nici alde Ungureanu, insa va candida Iohannis, si pe asta nu-l poti acuza ca e pupator de-al lui Basescu, chiar daca ar fi, caci NU are imaginea asta. Si eu cred ca nici nu e, insa nu pot vota tot o sluga a strainatatii.
Ti-am spus ca deja nu mai e vorba de Basescu, Romania e o colonie in care altii fac tot felul de mizerii. Iar Ponta NU se opune acestui statut.

Eu nu ma voi prezenta la vot intr-un asemenea caz caci e absolut acelasi lucru. Sper sa gaseasca un altul, si nu din PSD. Deja auzeam o caricatura pe la Realitatea, care tot trancanea cat de normal ar fi ca plagiatorul Ponta sa nu candideze, si sa fie spre exemplu, Geoana! Sa te cracanezi de ras.

Antibasistul 31-05-2014 - 18:02

Victor Orban, PM-ul Ungariei nu se ploconeste la straini, nu-i pupa-n dos, ca politicienii romani!!!

UnUL 31-05-2014 - 17:55

BĂSESCU NU ARE STĂPÂNI, IMBECIL MIC.

digital 31-05-2014 - 18:03

da, ceva hemoroizi are, hai că tu tre să știi animalule!?

Antibasistul 31-05-2014 - 18:03

BOULE BASIST, AREEE!!!!!

UnUL 31-05-2014 - 18:18

Doi cretini se întâlniră
Și forumu-l murdăriră,
Aruncară cu gunoi
Demonstrând că-s niște boi,
Niște infecți mitocani,
Neam de șatră de țigani.

Antibasistul 31-05-2014 - 18:37

Asta dovedeste ca un NUL nebunul basist, e necinstit, la fel ca idioții Antonescu si Basescu!!!

Pungescu Gazian 31-05-2014 - 19:14

Da, asa este, nu dovedeste nimic!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 31-05-2014 - 19:33

????????????????????????????????,
Nu asa pare , dupa sugiucul la …Licuriciu,
Renuntarea la datoria Germaniei fata de Ro.
, prin prisama nuriilor Angeliqei ,(…..)
La pozitia fatza de Berlusconi si exx. presului
Hexagonului !
Lasso , macane!
Pss . Si ce 3,14147 ….. ……ty, ai tu cu Tzagani !

ValVerde 31-05-2014 - 19:35

Pungescu Gazian
31-05-2014 at 19:14
Da, asa este, nu dovedeste nimic!

===

Lasa-l, ma, nu-l mai dezorienta ca iar se pise in sifonier !

BULA 31-05-2014 - 14:57

Ce dracu sunt „forţele politice de dreapta” ? Avem partide cu securisti stangaci si altele cu securisti dreptaci ?

ancuta 31-05-2014 - 15:05

Traiasca dreapta unita!
Traiasca LIBERALII!
JOS LABERALII!

Pungescu Gazian 31-05-2014 - 16:33

Da, corect!

Antibasistul 31-05-2014 - 18:04

NU, incorect!!!!

Pungescu Gazian 31-05-2014 - 18:45

pai nu asta spuneam si io?
nu este incorect, deci e corect!

Antibasistul 31-05-2014 - 18:49

E invers!!!

Pungescu Gazian 31-05-2014 - 18:59

deci e corect!
Ok, bine ca ne-am pus de acord.

UnUL 31-05-2014 - 19:08

@Bășinel
Deci ești pe invers?

Pungescu Gazian 31-05-2014 - 19:10

Io nu stiu ce are, zice ca doua negatii nu dau o afirmatie, probabil ca la el in cap doua afirmatii dau o negatie.

Pungescu Gazian 31-05-2014 - 19:13

plus ca l-am prins cu zbarca gramaticala, a scris fara 2 de i, hahaha io nu stiu cand o sa invete sa vorbeasca romaneste

Antibasistul 31-05-2014 - 19:13

Bou basist un NUL, am spus CA E INVERS!!!
Stii sa citesti?

Pungescu Gazian 31-05-2014 - 19:19

ai spus un kakat!

Antibasistul 31-05-2014 - 19:32

Eu am spus un kakat, tu ai mîncat unul!

ValVerde 31-05-2014 - 19:38

Aha ! Deci recunosti ca l-ai mancat, Huhule !

UnUL 31-05-2014 - 19:39

@Bășinel
DA, AM ÎNȚELES, EȘTI PE INVERS.

Antibasistul 31-05-2014 - 20:19

Sunteți doi basisti proști, care nu stiți sa citiți!!!

UnUL 31-05-2014 - 20:26

Tu nu știi nici să citești nici să scrii, Bășinel.

Antibasistul 01-06-2014 - 08:27

un NUL nebunul, vai de capul tau!!!

UnUL 01-06-2014 - 08:32

copy-paste 5
+ un NUL” – copy-paste nr 99
„nebunul” – copy paste nr. 164
ca toți basistii – copy-paste nr. 2429
„băsist/băsistă” – copy-paste nr.4135

Antibasistul 01-06-2014 - 08:46

Ma c…c pe tine!!!!..

digital 31-05-2014 - 21:25

ancuta
31-05-2014 at 15:05
trăiască mătta înfiptă-n parul comunitar!

ValVerde 31-05-2014 - 15:20

„Spun acest lucru pentru că am forţa, personalitatea, conturul, experienţa politică necesară, ideile, vizunea, şi capacitatea de a lupta pentru ca la toamnă PSD să nu pună mâna pe preşedinţia României”

===

E o pla bleaga !
Cind s-a aliat cu PSD pentru interese meschine, de periferia mahalalei a dovedit ca e exact pe dos decit ceea ce zice.

Dispari, du-te si plingi in pumni, esti marunt.

urbos 31-05-2014 - 16:12

Totusi e de remarcat cum o zdeanta ca lindic gavareste despre mahala taman din curu Kiorului inrudit cu Bercea Mondialu. Deci ramane cum am stabilit.

Pungescu Gazian 31-05-2014 - 16:35

Da, am stabilit ca esti prost, ramane asa!

Antibasistul 31-05-2014 - 18:05

Da, toata lumea stie ca esti jiidan prost!!!!

Pungescu Gazian 31-05-2014 - 19:01

Digital e jiidan prost

ValVerde 31-05-2014 - 19:42

Si Claudia e cam muysta, dar e fata buna, da-o dracu’

Pungescu Gazian 31-05-2014 - 16:32

Dar daca omu e sincer cand zice „nu am timp să demontez fixaţii si să vindec resentimente, sau să lărgesc orizontul unor mărginiri”

Sunt sigur ca se gandea la salut, insa aceasta ma cam surprinde. Sa fie oare salut chiar atat de reprezentativ pentru cracanatii mintali?

UnUL 31-05-2014 - 17:32

Mda, se gândește la Salaud, la pseudo-liberalul C u r Bubos și la alți cretini ejusdem farinae, dar și la cei care nu pot să-i ierte asocierea cu „ciuma roșie” și participarea la lovitura de stat din 2012 și la toate porcăriile făcute de guvernarea USL.

salut 31-05-2014 - 18:06

Cu-cuuu, tot cu „lovitura de stat” o tii, senilule? Nu ti-a spus nimeni in ce an suntem si ca pana si Jigodia Nationala nu mai gavareste asa?

UnUL 31-05-2014 - 18:21

Nu mă interesează cine și ce „gavarește” (rusofonul și rusofilul lui pește!); faptul rămâne și e incontestabil, la fel ca și declarațiile antieuropene și antiamericane ale lui Crin „interimarul”: iar asemenea greșeli se plătesc..

salut 31-05-2014 - 18:40

Ce ramane, mai boule?
Daca tu spui ca a cazut un asteroid peste Cluj (n-au romanii norocul asta!), lumea iti spune ca esti tampit, peste doi ani o sa sustii ca ” faptul rămâne și e incontestabil”?
Mai ramolitule, tu mai contact cu realitatea asta sau deja esti prin alte dimensiuni?

UnUL 31-05-2014 - 19:05

Cretinache, numai idioții incurabili ca tine nu recunosc faptul că în 2012 a avut loc o tentativă de lovitură de stat.

UnUL 31-05-2014 - 19:05

Nu știu cum se vede de la tine din State, dar te-aș sfătui să-ți schimbi ochelarii.

UnUL 31-05-2014 - 19:06

P.S. Din păcate creierul nu îl poți schimba.

Pungescu Gazian 31-05-2014 - 19:16

care „creier”, asta numesti creier, ce are salut?

UnUL 31-05-2014 - 19:40

@Dl Pungescu
Am vrut să fiu generos.

ValVerde 31-05-2014 - 18:05

Daca se referea la salut si la restul idiotilor forumului n-ar fi zis ca n-are timp, ar fi zis ca n-are destula dinamita…
Sa fie chiar asa de rupt de realitate incit sa-si inchipuie ca timpul poate schimba capetele de beton ?

digital 31-05-2014 - 18:10

dacă o futea puțin pă mătta nu mai disecai așa profund!
da nu-i exclus s-o mai reguleze nițel!

UnUL 31-05-2014 - 18:22

Obsesiile și frustrările sexuale la impotentul forumului.

Paul din Ohio 31-05-2014 - 19:41

Antonescu este un om DEMN. Acest fapt arunca o lumina foarte favorabila asupra PNL Vad ca toate javrele fost liberale (urbos, Huhu, digital etc.) s-au dus aclo unde le era-este locul: in cocina PSDista.

UnUL 31-05-2014 - 19:46

Da, gestul e de apreciat, chiar dacă nu spală păcate mai vechi.

ValVerde 31-05-2014 - 19:54

Prea putin,prea tarziu !

Paul din Ohio 31-05-2014 - 19:58

Eu nu am vorbit cu javrele basiste, ci cu oamenii care gandesc.

UnUL 31-05-2014 - 20:17

Și ai impresia că „javrele antibăsiste”„ gândesc?

ValVerde 31-05-2014 - 20:22

🙂
Sub pat !…Adunarrrea !!!

Vezi ca-ti trece duba KGB-ului pe sub fereastra !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 31-05-2014 - 21:05

Esti in …ushoara confuzie , ca deobicei !
Este …Mariachi Juvenil de Tecalitlán, care
canta la …Constanta !
Canta dupa …Isaura !
nash’U !

Antibasistul 31-05-2014 - 20:27

Tovarasul Paul ot Ohio, Antonescu e un porc tradator, mare lichea, mare mincinos, mare prefacut, mare demagog, UN OM DE NIMIC, NU MERITA NUMELE DE OM!!!!

A trecut cu PNL cu tot de partea lui Basescu!!!!

Pîna acum am votat numai PNL, nu-l mai votez din cauza lui Antonescu si a gasti lui pro Basescu, de la conducerea PNL!!!!

UnUL 31-05-2014 - 20:36

Iar te bâlbâi și reiei de 10 ori aceeași tâmpenie?

Antibasistul 31-05-2014 - 20:52

Sictir bou basist!!!

UnUL 31-05-2014 - 20:55

„Sictir!” – copy-paste nr. 103
„bou basist” – copy-paste nr 269
„băsist/băsistă” – copy-paste nr.4121

Antibasistul 31-05-2014 - 21:18

Ma c…c pe tine!!!!.

UnUL 31-05-2014 - 22:30

„mă c** pe tine” – copy-paste nr. 3706

Antibasistul 31-05-2014 - 22:32

Ma c…c pe tine!!

Pungescu Gazian 31-05-2014 - 22:54

copy-paste nr. 3707

hahaha, ce tolomac esti Probasistule, te-ai dat de gol ca numai curul e de tine!

urbos 31-05-2014 - 20:24

Bati campii ma scursura idioata. Antonescu a MINTIT pana in ultima clipa legat de PPE. Antonescu l-a chemat pe presedintele ALDE in campanie ma javra ce esti si il asigura cu doar cateva zile inainte de elegeri ca e liberal, ca ramane la ALDE,in timp ce el semnase deja sa se vanda la PPE. Cum poti ma scursura sa mai aperi un asemenea GUNOI UMAN?
LEPADATURA ce esti!
Omoara-te ma infectule!

ValVerde 31-05-2014 - 20:26

Iata si raspunsul „javrelor antibasiste” hahahaha 🙂 🙂

urbos 31-05-2014 - 20:40

Raspuns corect ma lindic ma. Zdreanta!

UnUL 31-05-2014 - 20:29

Nu a mințit, Scârboșel, intenția de a trece la PPE era declarată de mult, dar tu sufereai de orbul găinilor.

urbos 31-05-2014 - 20:45

Du-te ma la moarte secatura! Ia si lindicu cu tine, sa-ti tina de urat.
Trogloditii dreacu, excrementele dreacu.

UnUL 31-05-2014 - 20:51

Când n-ai argumente recurgi la mitocănii (nu că nu ai recurge la ele tot timpul, dar uneori nu există nimic altceva în postările tale).

urbos 31-05-2014 - 21:14

Ce sa-ti mai demonstrez scursura, ca se insereaza acum afara? Iesi in mortii ma-tii.

UnUL 31-05-2014 - 22:32

„se inserează afară” în ce limbă e ? Că românește e sigur. Cauta in DEX sensul verbului „a insera”!

UnUL 31-05-2014 - 22:33

Poate „înserează”; și nu confunda un lucru vizibil cu ochiul liber cu speculațiile tale abstracte și cretine!

Antibasistul 31-05-2014 - 22:34

un NUL NEBUNUL, nu o mai fa pe desteptul, ai dovedit de multe ori ca esti prost de n-ai pereche!!!!!

urbos 31-05-2014 - 22:57

Taci in mortii ma-tii de mos analfabet! Dobitocule! (o sa se uite si lindic acuma, pe furis, si o sa-si inghita flegmele).
Hai sictir basisti analfabeti!
Nici macar DEX-u ala nu sinteti in stare sa-l cititi.

UnUL 31-05-2014 - 23:20

Doi proști și analfabeți mă fac pe mine prost și analfabet. Nostim!

urbos 31-05-2014 - 23:24

Nu stiai mai labarule nici cum se conjuga verbul a (se) insera. Te-ai uitat dupa aia pe net ca porcu. Mars la azil!
Ia-i si pe lindic si rujat, alti batuti in cap care nu stiu sa citeasca Dex-u.

UnUL 31-05-2014 - 23:27

Dacă voiai să scrii „a însera”, foloseai diacritice. „

UnUL 31-05-2014 - 23:27

„A insera” e cu totul altceva.

urbos 31-05-2014 - 23:34

Mie imi zici ma senilule? Hahaha!

Pungescu Gazian 31-05-2014 - 23:37

urbos se referea la „a se insela” care este predicatul lui preferat.

cine se inseala? urbos! deci urbos este subiectul

UnUL 31-05-2014 - 23:59

@C u r bubos
Normal că ție îți zic, căci tu ai scris aiurea.
În ceea ce privește senilitate, mai am până atunci, dar, oricum, mai bine senil decât tâmpit din născare, ca tine.

Antibasistul 31-05-2014 - 20:27

Tovarasul Paul ot Ohio, Antonescu e un porc tradator, mare lichea, mare mincinos, mare prefacut, mare demagog, UN OM DE NIMIC, NU MERITA NUMELE DE OM!!!!

A trecut cu PNL cu tot de partea lui Basescu!!!!

Pîna acum am votat numai PNL, nu-l mai votez din cauza lui Antonescu si a gasti lui pro Basescu, de la conducerea PNL!!!

UnUL 31-05-2014 - 20:33

Măi cretine, termină naibii cu Băsescu, el peste 6 luni își termină mandatul. Aici e vorba de stânga versus dreapta, iar alianța contra naturii (ca și anusul!) numită USL între un partid de dreapta, ce se vrea urmașul partidului istoric al Brătienilor, și urmașii comuniștilor nu putea dura la infinit. Iar trădarea lui Tonta care nu l-a vrut pe Iohannis a fost bomboana de pe coliva USL.

Antibasistul 31-05-2014 - 20:55

Retardatule, idiotule, cretinule, handicapatule basist un NUL nebunul, DE FIECARE DATA CIND POMENIM PE BASESCU SARI CA ARS IDIOTULE, INSEAMNA TE ATINGEM UNDE TE DOARE CEL MAI TARE, PORCULE DE SECURIS,. PTIU!!!!

UnUL 31-05-2014 - 20:58

Măi cretine, reiau ca să pricepi și tu . DL BĂSESCU ÎȘI TERMINĂ MANDATUL, NU MAI POATE CANDIDA, IESE DIN POLITICĂ, NU MAI REPREZINTĂ UN ADVERSAR POLITIC, NU MAI CONTEAZĂ, DAR VOI REVENIȚI DE-A-NBOULEA LA OBSESIA ASTA.

Antibasistul 31-05-2014 - 21:03

Ma c…c pe tine PORC MINCINOS BASIST!!!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 31-05-2014 - 21:06

Nici nu a …kontat !
Dar nu apuca …IGNATUL !

Antibasistul 31-05-2014 - 21:08

IDIOTULE basist un NUL, nu am afirmat nicaieri ca Basescu va candida, am afirmat des ca el va continua, si conduca in Romania prin partidele lui basiste de ”dreapta” si prin PNL acum!!!!

UnUL 31-05-2014 - 21:09

Ma c…c pe tine – copy-paste nr. 3705
PORC – copy-paste nr 82
MINCINOS – copy-paste nr 336
„băsist/băsistă” – copy-paste nr.4122

UnUL 31-05-2014 - 21:12

Cretinache, dl Băsescu nu are nicio influență nici în PDL nici în PNL, ci doar în PMP (deocamdată 6,20%).

Antibasistul 31-05-2014 - 21:22

Minți permanent, BASESCU CONTINUA SA FIE STAPINUL PDL, DIN UMBRA, acum e si stapînul PNL!!!!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 31-05-2014 - 21:30

Amice , hai sa punem lucrurile la …locul
lor !
Exista o localitate in Cehia la granita cu Germania ,
Unde . aproape la fiecare casa , exista un
bordell ,
Cu marfa . la vedere !
Vara , afara . Iarna in spatele unor ,geamuri !

Si pe fiecare apare …pretul !
Za platy -Za platy !

UnUL 31-05-2014 - 22:27

Tulai, doamne, Bășinel, da tâmpit mai ești!

Antibasistul 31-05-2014 - 22:39

Du-te-n ma-ta de cretin, prost basist!!!

UnUL 31-05-2014 - 23:22

Ce maniere, Bășinel, dar, vai, ce maniere! Sigur le-ai învățat la palatul Windsor.

Antibasistul 31-05-2014 - 23:57

Sictir infectule basist!!!

UnUL 01-06-2014 - 00:01

„Sictir!” – copy-paste nr. 104
„infect” – copy-paste nr. 147
„băsist/băsistă” – copy-paste nr.4124

Antibasistul 01-06-2014 - 00:09

Ma c…c pe tine!!.

UnUL 01-06-2014 - 00:18

copy-paste nr. 3707

Antibasistul 01-06-2014 - 06:00

Ma c…c pe tine!!!!!!!

UnUL 01-06-2014 - 08:15

@Bășinel, iar n-ai somn?
copy-paste nr. 3708

Antibasistul 01-06-2014 - 08:24

un NUL nebunul, vai de capul tau, dai in toate gropile ca toți basistii!!!!.

UnUL 01-06-2014 - 08:30

copy-paste 4
+ un NUL” – copy-paste nr 98
„nebunul” – copy paste nr. 164
ca toți basistii – copy-paste nr. 2428
„băsist/băsistă” – copy-paste nr.4134

Antibasistul 01-06-2014 - 08:44

Ma c…c pe tine!!!!!..

urbos 31-05-2014 - 20:29

A distrus PNL ba animalule, il mai voteaza de-acuma doar cateva scarbe basiste si cativa pacaliti. Mai si vorbesti de basisti, cand Antonescu se pupa cu basistii in bot. IDIOTULE!
Ce n-au reusit ani de zile nemernicii securisti, a reusit blestematul asta de Antonescu in cateva luni, sa termine ultimul partid istoric din Romania.
TICALOS PROST ce esti!

UnUL 31-05-2014 - 20:35

Cretinache, l-a terminat aliindu-se cu ciuma roșie, acum s-a trezit (cam târziu) și încearcă să mai salveze ce se poate.

urbos 31-05-2014 - 20:45

Ma labagiule, esti atat de penibil ca nu mai stiu cine te-ar putea ajunge. E de la scleroza?
PNL ajunsese spre 25% ma cacatule ma. Avea presedinti de judete cum nu avusese in toata istoria lui ma abjectie. PNL s-a aliat cu PSD ca sa apere democratia de ciuma basista ma avortonule. Daca iesea din USL, si ar fi fost motive s-o faca(insa cum s-o mai faca atunci cand trebuia, daca Antonescu deja tradase liberalismul si tara?) si mentinea linia antibasista avea 25% acuma.
Piei ma sclerozatule!

Paul din Ohio 31-05-2014 - 21:21

25%? Procente „mita” facute „cadou” PNL de catre securitate pentru a-l mentine la remorca PSD.

urbos 31-05-2014 - 21:26

Bine ma, culca-te.

Antibasistul 31-05-2014 - 21:29

Tov. Paul nu esti sanatos la cap!!!

UnUL 31-05-2014 - 20:53

Mda: PNL s-a aliat cu partidul comunistoid, antidemocratic, de hoți ordinari numit PSD ca să „apere democrația”! Bună glumă.

Paul din Ohio 31-05-2014 - 22:03

Las-o balta UnULe
Acest partid comunistoid de hoti ordinari, PSD care a MINTIT PNL este similar cu fostul partid de hoti Ba’securist al lui Ba’secu, Videanu, Bakonsky, Udrea etc. Din fericire, PNL s-a trezit la timp.

urbos 31-05-2014 - 22:11

S-a trezit de s-a aliat taman cu Videanu, Berceanu, Macovei… Hahahaha! Doamne ce idiot!
Ba cretinule, nu va trece mult si TOTi basistii vor fi in aceeasi barca cu „dreapta poolii unite”.
Sper ca intre timp, o parte a PNL sa se rupa si sa ramana pe linia liberala, democratica. Din pacate, noul partid liberal care se va forma va avea o mica putere de negociere, caci tradatorul Antonescu a distrus partidul taman cand ajunsese de a putea negocia de la egal la egal chiar si cu PSD.

salut 31-05-2014 - 22:11

„S-a trezit la timp” si s-a aliat cu Basescu despre care afirmi ca e cel mai mare KGB-ist din Romania. In opinia ta, KGB-ul (Care dealtfel nu mai exista de 20 de ani, da’ tie ti-a stat ceasul) e raul suprem care face si desface in Romania. Si totusi aplauzi cand cineva s-a aliat cu KGB-ul….
Dumnezeule, esti atat de prost incat nici cu tine insuti nu poti fi de acord.

digital 31-05-2014 - 22:12

hahaha!
a mințit pnl!
păi însemnă că sunt proști grămadă așa cum ești și tu, mai du-te bă dreq că ești imbecil!
dacă ți-o arăt, mi-o sugy bă paule?!
vezi mă că ești bătut în kap!

urbos 31-05-2014 - 22:13

Dar ce spun eu, PNL nu se aliaza cu basistii, ci FUZIONEAZA!
Intelegi ba prost din Ohaio ce inseamna asta?

Antibasistul 31-05-2014 - 22:30

Io-l cunosc pe retardatul asta ciudat, Paul, probabil clujean cretin, de la forumul Ziua, de cîțiva ani buni, TOT PROST SI SARIT DE PE FIX A RAMAS!!!

Paul din Ohio 31-05-2014 - 20:52

Da mai Sobrule,
Esti o JAVRA PSDist-basista. Acest om, Antonescu, incearca sa dilueze securitatea KGBista in politica Romaniei. Dupa cum ti-a spus KGBistul Ilie Sarbu, socrul lui Ponta, acum securitatea e cu voi. Prin alianta cu PDL (unde au ramas mai putine cartite KGBiste), PNL va forta secu’ sa se dilueze si sa se discrediteze in continuare. Ba’secu, impotriva caruia faci spume la gura de ani si ani, coabiteaza cu Ponta al tau si, prin „initiativele legislative” ale acestui bandit va scapa de puscarie impreuna cu Voiculescul tau (in orice caz vor primi mai putini ani decat merita).

Antibasistul 31-05-2014 - 20:59

ESTI NEBUN, SAU PORCUL JIIDAN POSTEAZA CU NICKUL TAU ACUM!!!!!

Antibasistul 31-05-2014 - 21:00

PORCUL CONGO ARE OBICEIUL SA POSTEZE CU NICKURILE FORUMISTILOR!!!

urbos 31-05-2014 - 21:06

Ba schizofrenicule ba, acuma nu mai e Basescu securist si kgb-ist? Acuma e Ponta? Antonescu se pupa cu basisti si uite ce emite idiotu!
Si care Ponta al meu ma sifiliticule? Citeste in mortii ma-tii de damblagiu ce scriam mai sus. Stii sa citesti ma bosorog senil? Iesi in mortii ma-tii de dement!
Ma face si pesedist scursura asta redusa mintal. Omoara-te ma gunoiule, in Ohaio, unde ai fugit ca o javra! Mars!

Ce retardat!

Paul din Ohio 31-05-2014 - 21:12

Da mai javra PSDist-basista urbos.
Acum securitatea este cu VOI. Sigur ca si cu Ba’secu. Dar Ba’secu nu mai are mult de trait (politic) asa ca secu a trecut stafeta lui Ponta-Sarbu si compania, care vor avea grija si de Ba’secu. Stiu ca e greu de inteles pentru un cretin ca tine, dar este EVIDENT.

urbos 31-05-2014 - 21:17

Ma omule, esti dus rau. Hai, du-te si te culca.
Eu spun una, tu o tii cu cretinismele tale. Acum il lingi in cur pe Antonescu, o lepra de om, DOVEDIT. Vorbesti singur idiotule.
Imi produci mila. Cu sila.

urbos 31-05-2014 - 21:21

De fapt tu lingi la americanasii tai imputiti, d-aia esti ilogic. Cantaresti evenimentele nu cu creierul, ci dupa cum ar fi mai convenabil pentru scarbele pe care le slugaresti prin Ohaio. Un fel de lindic dar masculin. Un flescait. Dormi in pace.

Paul din Ohio 31-05-2014 - 21:22

Dovedit de cine mai JAVRA PSDist-basista? De tine? Si cum l-ai dovedit mai impotent intelectual ce esti?

urbos 31-05-2014 - 21:30

Ti-am spus ma scarba ordinara, il mintea pe Verhofstadt in fata, ma ticalosule ma. Mintea o lume intreaga la tv ma jigodie ordinara ce esti ma. A facut Ghise in sedinta propunere acu doua zile ca PNL sa stipuleze ca NU colaboreaza cu Basescu, iar javra ta Antonescu s-a opus m ataratura ce esti ma.
Stai ca porcu in Ohaio si ai impresia ca stii ce-i p-aici? Du-te dracului! Mori!

Antibasistul 31-05-2014 - 21:31

Tov. Paul, nu esti sanatos la cap si esti si retardat, prost, pentru ca faci afirmații nebunesti si prostesti!!!!!

Paul din Ohio 31-05-2014 - 21:40

Mai bandit PSDist-basist urbos’
1. Cine este acest sfant „Verhofstadt” al tau?
2. Daca cineva i-ar fi cerut presedintelui PNL sa nu faca alianta cu partidul lui Iliescu, ar mai fi existat USL, mai idiotule?

urbos 31-05-2014 - 21:54

Ba nenorocitule, trebuie sa fie un sfant? Putea sa fie orice om ma secatura crescuta in familie de mujici!
Gunoi de om ce esti!

digital 31-05-2014 - 21:59

Paul din Ohio
31-05-2014 at 21:40

băi animalule vezi-ți mă de ohio că ești făcut grămadă, nici măcar nu știi ce înseamnă cuvântul dat!
măcăni ca rața beată p-aici!
vizitează-l pe jan san-muego!

Antibasistul 31-05-2014 - 22:00

Habar nu ai pe ce lume traiesti!!!

Verhofstadt e presedintele ALDE asociatia partidelor liberale si celor democrate din Parlamentul European, a fost chemat de tradatorul votanților liberal, Antonescu sa-l sprijine la campania electorala din luna Mai, desi semnase deja trecerea la PPE!!!

Esti un mare dobitoc daca continui sa-l faci pe Urbos, pe mine si pe fostii penelisti înraiți, javre PSD-iste, pentru ca noi urîm PSD la fel de mult ca PDL, PMP!!!!!

urbos 31-05-2014 - 22:02

Omul ala, seful ALDE, unde era afiliat PNL, singurul grup european care a sprijinit Romania impotriva dictaturii basiste, fost premier al Belgiei, a venit sa-l sustina pe ticalos in alegeri ma mujic imputit ce esti!
Si asta il mintea in fata ma nemernicule! L-a lasat pe om sa-l sustina, si a doua zi l-a tradat.
A facut de ras si Romania cu ozazia asta, asa om de cacat n-au mai vazut nici aia. Cu ticalosia asta l-a intrecut si pe Basescu. Nici lepra de Basescu n-a facut inca o chestie ca asta.
Nu meriti sa traiesti!

digital 31-05-2014 - 22:25

urbos
31-05-2014 at 22:02
păi voi îi dați explicații boului din ohaio!?
în loc să-l băgați în măssa!?

urbos 31-05-2014 - 22:29

Asta nu parea ticalos, parea doar cam sarac cu duhul, cred ca nici acum nu pricepe ce se intampla cu el. D-aia m-am obosit totusi si cu explicatii.

digital 31-05-2014 - 21:29

Paul din Ohio
31-05-2014 at 19:41
uite-l mă pe păulică-puță-mică, i se ridică algele la cap!
ești DEMN , bă păulică?!
hahaha!
be careful!
driving safety!

salut 31-05-2014 - 22:23

Mai Paulica ot Ohio, eu te cunosc demult si nu am ezitat niciodata sa-ti spun ca esti un intarziat mintal.
Dar in momentul asta, tu ai reusit imposibilul: sa faci tot forumul sa cada de acord cu concluzia pe care am formulat-o acum vreo 10 ani. Pana si pe incetinelul ala de Cluj, UnUL l-ai facut sa priceapa, ceea ce, in sine, e o alta performanta.
Sa traiesti tataie, ca dupa cum iti folosesti creierul, ca o gulie, vei trei 300 de ani, si nici atunci cerebelul nu-ti e uzat decat la nivelul unui copil de 10 ani.

Antibasistul 31-05-2014 - 22:28

Si io-l cunosc pe retardatul asta ciudat, Paul, probabil clujean cretin, de la forumul Ziua, de cîțiva ani buni, TOT PROST SI SARIT DE PE FIX A RAMAS!!!

Pungescu Gazian 31-05-2014 - 22:46

Da, de acord, e baiat bun!
Mai era pe acolo unul Ho Ciu Tzi, intr-adevar ala era sarit de pe prost si mai era si fix.

Pungescu Gazian 31-05-2014 - 22:41

DOMNUL ANTONESCU SE OPUNE ???

Foarte frumos, dar zau ca nu mai era nevoie, caci dupa palmele (si sutul in cur cand cu super-imunitatea) administrate in mod deschis pesedaciunilor, vedem ca este de caracter si impecabil de elegant chiar si cu dusmanii.

Dansul are dreptul sa se opuna, dar are si datoria sa salveze tara daca pana mai in vara oamenii tarii vor gasi de cuviinta sa creada ca un candidat al dreptei mai prezidentiabil nu avem.

DECI E O.K. DOMNULE ANTONESCU PT. ACUMA, si ce o fi om mai vedea domnule prezidentiabil.

(Cacarau a murit, traiasca Marele Liberal!)

salut 31-05-2014 - 22:51

„(Cacarau a murit, traiasca Marele Liberal!)”
==============================
Cred ca sunt vreo sase luni de cand am spus ca o sa-l pupati in coor pe asta caruia ii spuneati Cacarau. Macar la tine, bufonule, totul e permis, desi si tu esti un soi de retardat.

digital 31-05-2014 - 23:01

acu a devenit Căcăbun!

Pungescu Gazian 31-05-2014 - 23:06

Pofta buna!

digital 31-05-2014 - 23:08

îl savurați și tot nu vă place, mă bă-șhiților!
de fapt voi nu vă săturați niciodată!

Pungescu Gazian 31-05-2014 - 23:11

Nene ce v-a tras-o Basescu la poponel cu Tariceanu, tandari va facu!

MOTOCICLETA TROIANA!

digital 31-05-2014 - 23:14

Pungescu Gazian
31-05-2014 at 23:11

te-au lăsat neuronii, găozare, mai dă-ți plapuma aia de pe cap când tragi gaze că o să mori asfixiat, dreq de prost ce ești!

Pungescu Gazian 31-05-2014 - 23:18

Prabusirea Pesedelei a inceput cu parcarea laterala nereusita a MOTOCICLETEI TROIENE.

10 ani o sa fie stanga sfaramata, 10 ani! Dar numa bine, ca sa aiba timp sa se curete de securele.

digital 31-05-2014 - 23:26

Pungescu Gazian
31-05-2014 at 23:18

ai pus-o de-un supt pentru zece ani, găozare!
cam lung dar te vei face mare și gras!
apoi vei crăpa!
hahaha!

salut 31-05-2014 - 23:06

Asta-i intr-adevar reuşita!
————–

PS: Invata mai bufon chinuit ce inseamna o poanta buna!

UnUL 31-05-2014 - 23:26

De la tine sau de la Degețel n-are cum învăța așa ceva.

salut 01-06-2014 - 02:19

Tu nu esti bufon, mai, tu esti doar prost. Punct. Nu raspunde in locul lui.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 01-06-2014 - 03:58

Ce dreaq ma’h !
Si Bhouleni dorm in picioare ?
De cai , se stia !

UnUL 01-06-2014 - 08:10

Salaud, când tu vorbești de prostie mă apucă un râs homeric; situația frizează absurdul.
Iar de răspuns, răspund când am chef.

Antibasistul 01-06-2014 - 08:23

un NUL nebunul, vai de capul tau, dai in toate gropile ca toți basistii!!!!!.

UnUL 01-06-2014 - 08:29

copy-paste 3
+ un NUL” – copy-paste nr 97
„nebunul” – copy paste nr. 163
ca toți basistii – copy-paste nr. 2427
„băsist/băsistă” – copy-paste nr.4133

Antibasistul 01-06-2014 - 08:49

Ma c… pe tine!

Pungescu Gazian 31-05-2014 - 23:05

sustin si repet, chiar daca lu nea Jan ii tttttrrrremurrrrăăăăă mustata:

CACARAU A MURIT PE DEPLIN, ALELUIA!

UnUL 31-05-2014 - 23:56

Sorin Bocancea, Fostul viitor preşedinte, Adevărul, 31 mai 2014

Dacă retragerea din cursa pentru prezidenţiale ar fi fost doar o chestiune care l-ar fi privit numai pe Crin Antonescu, lucrurile ar fi fost mai simple. Problema este că PNL a pierdut prea mult timp şi prea multă energie în aventura sa uselistă.
Retragerea lui Crin Antonescu din postura de candidat la fotoliul de la Cotroceni este un gest politic bun. Crin Antonescu şi-a dat un mare viitor la spate încă din vara lui 2012. Remachetarea sa discursivă din ultima perioadă nu poate şterge cu buretele ieşirile sale antidemocratice şi antieuropene din acea perioadă. S-a aruncat în acel proiect antidemocratic fără rest, fără a-şi lăsa un careu de fugă. Şi-a jignit preopinenţii naţionali şi europeni, s-a dedat la glumiţe de prost gust şi în perioada intermiatului de la Cotroceni a dovedit că acel scaun nu este pentru el. Iar recenta declaraţie la întoarcerea din SUA, în care spune că imposibilitatea existenţei democraţiei fără stat de drep este doar o opinie a americanilor dovedeşte că omul are mari probleme de înţelegere a democraţiei, că prostiile făcute în vara lui 2012 nu au fost accidente, ci gesturi venite din convingere.
Dacă retragerea din cursa pentru prezidenţiale (în măsura în care nu este doar o chestiune retorică, aşa cum ne-a obişnuit, ci un gest politic real) ar fi fost doar o chestiune care l-ar fi privit numai pe Crin Antonescu, lucrurile ar fi fost mai simple. Problema este că PNL a pierdut prea mult timp şi prea multă energie în aventura sa uselistă. Iar construirea candidatului Crin Antonescu s-a bazat pe antibăsism, nu pe un proiect al lui Antonescu. Fără Băsescu, candidatul Crin nu ar fi crescut ca produs politic (ca şi Ponta, de altfel). Apoi, chiar la putere, PNL nu a fost la putere, fiindcă Victor Ponta a avut grijă să ţină cheia de la sipetul cu bani la el, după cum a şi declarat într-o celebră hlizeală.
Chiar dacă cifrele pe care le vântură acum Crin Antonescu ar arăta o perioadă de triumf al PNL, în realitate prejudiciul creat acestui partid de către liderul său este foarte mare. Bine, se poate spune că nu este singurul fost lider care a făcut de ruşine partidul. Ionescu-Quintus a turnat la Securitate, iar Tăriceanu s-a predat cu totul lui Ponta. După ei, se pun în şir indian mai mulţi lideri cu probleme. Dar, din fericire pentru organizaţie, electoratul uită.
Până la urmă, fiecare partid ajunge periodic la celebra întrebare: ce-i de făcut? După această perioadă foarte agitată, sunt câteva personaje politice care trebuie să facă un pas în spate. Pentru astăzi, s-a înscris Crin Antonescu.

urbos 01-06-2014 - 00:00

PUUU-LA!

UnUL 01-06-2014 - 00:02

N-ai !

Antibasistul 01-06-2014 - 00:02

un NUL nebunul, baga-ți in cur propaganda basista si DISPARI!!!

UnUL 01-06-2014 - 00:03

Adevărul supără?

Antibasistul 01-06-2014 - 00:11

Adevarul basistilor e întotdeauna MINCIUNA!!!

UnUL 01-06-2014 - 00:20

Adevărul antibășiștilor e întotdeauna tâmpenia.

Antibasistul 01-06-2014 - 08:22

un NUL nebunul, vai de capul tau, dai in toate gropile ca toți basistii!!!!!

UnUL 01-06-2014 - 08:26

copy-paste 2

Antibasistul 01-06-2014 - 08:49

Ma c… pe tine!!

digital 01-06-2014 - 00:04

UnUL
31-05-2014 at 23:56

hahaha!
vrei o pălincă bună mă conțopistule?!
da tu bei pișoarcă băsistă, am uitat!

UnUL 01-06-2014 - 00:08

De aia de-a ta de găinaț? Nu, merci. Am una excelentă de prune.

salut 01-06-2014 - 00:53

Alt Tzucalar basist. D-ala care stie sa faca bine…NIMIC, cica….politolog. Dupa cum se vede si in articolul postat de pupincurelul de Cluj, juma’ de pagina de cuvinte in care tzukalarul politolog NU SPUNE ABSOLUT NIMIC.

UnUL 01-06-2014 - 08:05

De fapt, o jumătate de pagină de analiză serioasă și argumentată, din care țucălarull Salaud nu pricepe absolut nimic.

Antibasistul 01-06-2014 - 08:20

un NUL nebunul, vai de capul tau, dai in toate gropile ca toți basistii!!!

UnUL 01-06-2014 - 08:25

Am spui eu că nu poți dormi de prea mult venin în sânge: la 12 noaptea ești pe forum, la 6 dimineața ești pe forum, la 8 din nou… De aia stai așa rău cu nervii și nu mai poți gândi coerent (spun „mai” în ipoteza utopică că ai putut vreodată).
Cât despre gropi… !!! „Specialist” ca tine în domeniu, mai greu.

Antibasistul 01-06-2014 - 08:41

Am spui eu?
Si mai ai nesimțirea sa corectezi pe alții!!!

urbos 01-06-2014 - 01:00

Dumnezeule, textul astuia e inept rau! Hahahaha! M-am uitat initial doar asa, pe diagonala, dar la o citire normala e o mostra de analfabetism jurnalistic de toata frumusetea. Idiotu ala si repeta niste fraze p-acolo. Hahaha! Doamne!

UnUL 01-06-2014 - 08:06

C u r Bubos, iar dai din gură/tastatură ca prostul, fără să combați argumentele.

Antibasistul 01-06-2014 - 08:21

un NUL nebunul, vai de capul tau, dai in toate gropile ca toți basistii!!!!

UnUL 01-06-2014 - 08:25

copy-paste 1

Antibasistul 01-06-2014 - 08:42

Ma c…c pe tine!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult