Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Crin Antonescu: Nu excludem varianta alegerilor anticipate

Crin Antonescu: Nu excludem varianta alegerilor anticipate

scris de A.B.
13 afisari

Liderul PNL Crin Antonescu recunoaşte că a avut ceva emoţii privind moţiunea de cenzură. Am sperat însă şi mă bucur că a fost un rezultat clar, a declarat Antonescu.

crin antonescu

foto: ghimpele.ro

Preşedintele PNL Crin Antonescu a spus, după adoptarea moţiunii, că a sperat ca parte a minorităţilor să îşi exercite dreptul la vot. El nu a ezitat să crtitice declaraţiile lui Emil Boc, potrivit cărora minorităţile au lucrat Executivul pe la spate.

„Dacă Emil Boc califică trădare exercitarea dreptului de a vota, înseamnă că este în afara oricăror principii democratice”, a apreciat Antonescu.

Întrbat ce va face USL dacă preşedintele Băsescu îl va propune tot pe Ungureanu în funcţia de premier, Antonescu a spus: „Eu cred că Băsescu e conectat la realitate şi nu va face a cest lucru”.

Liderul PNL a asigurat că USL îşi asumă responsabilităţile Guvernului şi a recunoscut că nu exclude nici varianta alegerilor anticipate.

1 comentariu

urbos 27-04-2012 - 17:04

Alegerile anticipate sint obligatorii. Si daca se castiga o luna, o saptamana, o zi, si tot e mai bine.
Regimul Basescu trebuie starpit, iar Opozitia trebuie sa se legitimeze ca majoritate, prin vot.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult