Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Crin Antonescu nu vede rostul unei noi motiuni de cenzura

Crin Antonescu nu vede rostul unei noi motiuni de cenzura

scris de Ziua Veche
0 afisari

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat sambata, la Vaslui, ca ideea depunerii unei motiuni de cenzura impotriva actualului Guvern se va lua in cadrul Biorului Politic Central, care va avea loc luni la Bucuresti, liderul liberal apreciind ca nu prea mai vede rostul unei asemenea motiuni, transmite Mediafax.
Liderul liberal sustine ca nu prea vede rostul acesteia, in conditiile in care Victor Ponta nu vrea sa vina la guvernare pana la noile alegeri. „Personal, nu cred ca este cazul sa depunem o noua motiune de cenzura. Am sustinut-o pe cea de acum cateva zile pentru ca era vorba de soarta a cateva milioane de romani. Daca masurile de austeritate impuse de Guvernul Boc au intrat in vigoare si domnul Ponta nu vrea sa guverneze pana la alegeri, atunci ce rost mai au asemenea motiuni? Totusi, o decizie in acest sens se va lua luni, in cadrul Biroului Politic Central al partidului” , a declarat Crin Antonescu, presedintele PNL.

Presedintele PNL Crin Antonescu a fost prezent, sambata, la Vaslui, la Conferinta Regionala din zona Moldovei a filialelor judetene PNL. Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, dupa ce motiunea de cenzura a PSD „Opriti genocidul social!” a fost respinsa in Parlament, intrunind doar 228 de voturi „pentru” fata de 236 necesare pentru adoptare, ca Opozitia mai are dreptul la o motiune de cenzura in aceasta sesiune si ca va face tot posibilul pentru a lupta sa-i ajute pe oameni, in conditiile in care Guvernul este „ilegitim”, nefiind sustinut de o majoritate parlamentara.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult