Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Crin Antonescu: PNL nu introduce în statut interdicţia colaborării cu PDL

Crin Antonescu: PNL nu introduce în statut interdicţia colaborării cu PDL

scris de Marius Bâtcă
2 afisari

Crin Antonescu a declarat că PNL nu va introduce în statut o interdicţie expresă a colaborării cu PDL. Antonescu infirmă astfel poziţia susţinută anterior de către copreşedintele USL, Victor Ponta, ce anunţase că toate cele 3 formaţiuni al Uniunii vor introduce o asemenea interdicţie.

crin antonescu agerpres

Foto Agerpres

În timp ce liderul PSD, Victor Ponta, a afirmat, miercuri, că planul B, gândit pentru cazul în care USL nu va obţine 50% din mandate, este introducerea unei interdicţii de colaborare cu PDL în statutul celor trei partide ce formează alianţa, Antonescu spune altceva.

„Nu vom introduce în statutului nostru interdicţia pentru că nu este nevoie. PNL este suficient de credibil şi sub acest aspect. PNL nu a avut nici măcar o tentativă de a colabora cu Traian Băsescu şi cu PDL după plecarea acestuia din guvern în 2007″, a declarat liderul liberalilor.

Crin Antonescu a enumerat, la RTV, ocaziile în care liberalii au refuzat inivitaţiile PDL la o colaborare politică şi a subliniat că “PNL nu are nevoie de o aşa ceva. Opinia publică nu are niciun dubiu în legătura cu fermitatea şi onestitatea PNL„.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult