Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Crin Antonescu: Ponta ar trebui să demisioneze

Crin Antonescu: Ponta ar trebui să demisioneze

scris de A.H.
5 afisari

Crin Antonescu, fostul lider al partidului liberal, cere demisia lui Victor Ponta. Atacul vine în contextul denunțării de către premier a pactului cu președintele Traian Băsescu.

Antonescu își atacă fostul aliat.

”Suntem astăzi într-un peisaj perfect caricatural cu toată povestea aceasta cu pactul de coabitare și mai ales cu pretinsa denunțare a acestuia de către Victor Ponta. (…) Ponta face campanie electorală cu o singura temă — marea luptă împotriva lui Traian Băsescu! Domnul Ponta, prin denunțarea acestui pact, vrea să demonstreze încă odată lupta sa eroică împotriva lui Băsescu. Exact așa cum au trăit cu un pact ale cărei frumoase propoziții nu le-au respectat nici unul, nici altul, așa vor trăi și de acum înainte. Principala temă a lui Victor Ponta este lupta împotriva lui Băsescu, care oricum pleacă peste două luni, deci este o non-temă”, a scris fostul lider al liberalilor, joi, pe Facebook.

Totodată, el spune că, în cazul în care denunță pactul, Victor Ponta ar trebui să demisioneze.

”Ceea ce ar fi important ar fi ca domnul Ponta să ne spună adevărul, să ne spună cine l-a determinat să semneze acest pact atunci, care au fost intermediarii, este caraghios să mai denunțe pactul. Eu, așa cum tot spun de atunci încoace, m-am opus categoric semnării acestui pact, iar eu am avut mereu același punct de vedere. Ponta l-a semnat, nu eu! Toată această istorie cu denunțarea pactului este un non-eveniment. Dacă denunță pactul, Ponta ar trebui să demisioneze din funcția de premier!”, adaugă Crin Antonescu.

9 comentarii

digital 07-08-2014 - 18:45

hahaha!
băi zice kktul umplut cu kkt…..Eu, așa cum tot spun de atunci încoace, m-am opus categoric semnării acestui pact,…..
hahaha!
fostul președinte PNL….poate, actualul gropar al PNL!

Ghita Bizonu' 07-08-2014 - 19:52

Hm A pierdut iocazia sa taca.. asta dupa ce singur s-a autofaultat!!

Ionel 07-08-2014 - 19:54

Crin candideaza in Novorusia. Ura pobeda! Ura Crin !!!

Pribeagul 07-08-2014 - 20:02

Ponta si Antonescu, actiunile voastre dovedesc ca sunteti amindoi niste cacaciosi.

Niciodata in ultimii zeci de ani, poporul nu a acordat cuiva atita incredere. 7.4 mil de oameni s-au unit in actiunea de demitere a nenorocitului de Basescu, cel mai mare numar de voturi exprimat in ultimii zeci de ani pentru o cauza. Ati cistigat alegerile stabilind in Parlament o majoritate de peste 75%.

Ce s-a ales din toata aceasta mobilizare exemplara a romanilor? Nimic. V-ati batut joc de ea!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 07-08-2014 - 20:15

EXACT . 2 compromisi ; Crin definitiv
Pictorasul Vonta cu sanse totusi , minime!

jan dinu 07-08-2014 - 20:41

Ponta – CrinA in divortz
Pentru Voicu mare hotz
Maine merge la bulau …
Varan fara Dumnezeu !
JD-USA

Ionel 07-08-2014 - 21:45

Tu cum crezi ca a ajuns Crin in Parlament? Au ajuns pe furturile pedeleilor din 2004 pentru ca erau in cardasie la falsuri si fraude de alegeri. Crin si-a batut joc de popor de la inceput pentru ca de la inceput era o marioneta in mainile papusarului.

Pribeagul 07-08-2014 - 22:28

Cred ca Crin este parlamentar din ’90.

Oricum, Crin si Ponta sunt odraslele rasfatate ale democratiei romanesti.

vic 08-08-2014 - 16:49

mai ca ca rau’ ,ponta’nidis la pirnaie bre pentru crima (vezi Panait si Dan Sava (vacanta mare ) impreuna cu Mazare si nicusor,mai sapa’bre

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult