Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Crin Antonescu propune o rocadă în USL

Crin Antonescu propune o rocadă în USL

scris de D.P.
4 afisari

Crin Antonescu consideră că este mai bun decât Victor Ponta la alegerile prezidenţiale, deşi premierul ar fi un candidat de calibru. Totuşi, în cazul în care liderul PSD va fi mai bine cotat în sondajele privind intenţiile de vot la Preşedinţie, atunci postul de prim-ministru revine PNL, a mai precizat Antonescu, subliniind că acest lucru este puţin probabil.

Antonescu despre viitorul USL-ului și Ponta

Şeful Senatului nu doreşte să spună că Victor Ponta ar vrea să candideze la prezidenţiale, ştiind că premierul nu intenţionează acest lucru. Totuşi, liderul PNL a recunoscut că aliatul său social democrat ar putea fi unul dintre cei mai puternici candidaţi pentru Palatul Cotroceni.

În continuare, preşedintele PNL a evidenţiat câteva avantaje ale premierului în această cursă. Acesta a precizat că Ponta este  un om politic care, deşi încă foarte tânăr în politica din România, conduce cel mai mare partid din ţară. De asemenea, Antonescu a menţionat că liderul PSD este un prim-ministru asupra activităţii căruia liderul PNL nu este deloc critic, adăugând că Ponta este „un om politic redutabil”. Însă, preşedintele PNL a negat posibilitatea că premierul ar putea fi un candidat mai bun decât el, scrie Agerpres.

Mai mult, Antonescu a explicat că între el şi premierul Victor Ponta este vorba de o complementaritate, explicând că nu are nicio calitate şi nu intenţioneză vreun rol de cenzor asupra actelor premierului.

3 comentarii

CONGO 06-10-2013 - 14:46

Da, si la chiloti se potrivesc, dar Crin are o freza mai serioasa.

kapa 06-10-2013 - 15:02

lui crin ii pute a rahat,el a intrat singur,cu gandul la „el dorado” presidential ,nu are fata oracat s-ar screme el.

SIMONA 06-10-2013 - 16:18

JAF LA CFR CALATORI ?
CONSILIUL DE ADMINISTRATIE, CONDUS DE ALEXANDRA GATEJ, CA DE OBICEI , NU STIE NIMIC…

PENTRU DNA SI DIICOT .
CE SE INTAMPLA LA CFR CALATORI VIS A VIS DE ACHIZITIILE PRIN NEGOCIERE CU SI FARA PUBLICARE DE SUTE DE MILIOANE DE EURO „CONTRAFACUTE” DE MANAGERUL, DOROBANTU VALENTIN SI PUPILA ACESTUIA DIRECTOAREA DE ACHIZITII , POPESCU CARMEN , NU MAI SUNT NICI PENTRU CORPUL DE CONTROL AL MINISTRULUI TRANSPORTURILOR, NICI PENTRU CEL AL PRIMULUI MINISTRU SI NICI PENTRU CURTEA DE CONTURI.
ASA CEVA NU S-A MAI INTALNIT IN ISTORIA CFR CALATORI , JAF LA DRUMUL MARE ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult