Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Crin Antonescu şi-a mai luat o casă. Cum îi atacă pe Patriciu şi Băsescu

Crin Antonescu şi-a mai luat o casă. Cum îi atacă pe Patriciu şi Băsescu

scris de D.P.
4 afisari

„Eu cu soţia am achiziţionat un apartament cu acte în regulă, conform tuturor legilor în vigoare în România, cu un contract de vânzare-cumpărare, cu un preţ, cu nişte plăţi”, a spus Crin Antonescu, joi, într-o conferinţă de presă, răspunzând la o întrebare.

Crin Antonescu şi-a mai luat o casă. Cum îi atacă pe Patriciu şi Băsescu

Antonescu a declarat că nu a pus acest subiect pe ordinea de zi a conferinţei nu pentru că ar fi dorit să evite o discuţie pe această temă, ci pentru că nu consideră că este un subiect. În opinia sa, averea unui demnitar este de interes public, că orice demers al unui jurnalist ghidat de acest principiu este legitim şi trebuie susţinut, iar deminitarul trebuie să fie foarte coperant în acest sens. Dar, a subliniat că ziaristul nu trebuie să mintă.

Ziaristul, în demersul de a afla adevărul, nu trebuie să mintă. În momentul în care oferi informţii false, că deţin un imobil întreg, care costă milioane de Euro, că am minţit, că l-am ascuns, că nu l-am trecut în declaraţia de avere – astea sunt deja minciuni, pe care nu le comentez. Sunt ale tagmei dumneavostră”, le-a spus Antonescu ziariştilor. El a precizat că până la data de 15 iunie, comunicată de ANI, această achiziţie va fi consemnată în declaraţia sa de avere, cât şi în cea a soţiei sale.

„Nu văd care e subiectul. Eu în casă nu am un elefant, ceea ce ar fi fost un subiect. Nu am ucis un proprietar şi i-am ocupat casa (referire la Dinu Patriciu care a fost acuzat ca a omort o bătrână ca să-i ia casa –n.red.), ceea ce, admit, ar fi fost un subiect. Casa nu e în Mihăileanu şi mi-am tras-o pe gratis (referire la casa pe care Traian Băsescu şi-a repartizat-o când era primar general – n.red), ceea ce chiar şi asta ar fi putut fi un subiect”, a spus Antonescu.

6 comentarii

urbos 01-03-2012 - 19:04

Si-uite-asa grohait-a ziaristu: „si-a mai luat o casa”.
Cui crezi ca te adresezi cretinule, otv-istilor?

corsarul 01-03-2012 - 19:54

Tot jeg ai ramas bai suburbanule? si mai esti si pupincurist de serviciu la Catavencu!

USL+PDL=ACEEASI MIZERIE 01-03-2012 - 20:02

Domnul Crin Antonescu se vaita cu o zi inainte ca Ev. zilei sa descopere afacerea „Apartamentul” ca nu mai are bani de cheltuit de cind a intrat in grva parlamentara si ca ttrebuie sa se imprumute la prieteni. Dup ce-a spus aceste lucruri care au inmuiat inimile multor pnl-isti, a doua zi, Ev. Zilei da cu tiribomba si dezvaluie faptul ca „domnul” Crin A., si-a „tras” un apartament „amarit” de numai 400 de mii de euro, care apartament fiind asa de amarit nici nu a mai meritat sa-l treaca la averea pe care o detine. Sarmanul! Ca sa nu mai spunem ca din amaritele donatii ale pnl-istilor, acest „domn”, Crin A., se foloseste de bmw-ul partidului, caci bmw-ul si Opel-ul lui nu merita sa se zdruncine pe strazile Bucurestilor ciocoiului Oprescu! Oare, ce-o fi in inimile acestor penelisti care vad cum se duce de ripa partidul lor, partid care a devenit o simpla circumscriptie a lui Ponta? E chiar o mare deziluzie acest pnl, de altfel un partid istoric de la care ne-am fi asteptat la mai mult creier. Pacat.

digital 01-03-2012 - 22:43

ai tu creer,ți l-au implantat tolea ciumac și cu magda,sau baba aia care era exorcizață în direct și în reluare pe podeaua televiziunii din apartament….
boule,ai greșit,APARTAMENTUL!

remi 02-03-2012 - 10:14

Si tu plingi de mila partidelor istorice?Pai daca esti catel al lui DD ,de ce plingi de liberali?Esti varza rau…

Murphy 02-03-2012 - 13:26

Dle D.P., cel care ai scris articolul, de ce il jignesti pe chucky caruia ii acorzi titlul de demnitar? Ce fel de demnitar este acest neica nimeni care a intrat in parlament de pe locul trei si are prezenta la lucrarile legislativului de 0%? Ce a ramas dupa el in afara de duhoare in partidul Bratienilor? Acest simbol al chiulului si nesimtirii ar trbui sa dispara din viata politica!!!!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult