Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Crin Antonescu sparge PNL

Crin Antonescu sparge PNL

scris de M.A.
3 afisari

Crin Antonescu sparge PNL, înlocuind preşedinţii de filială de la Bucureşti şi de la sectoarele 2 şi 4.

Crin AntonescuBPC al PNL a decis, luni, înlocuirea preşedintelui filialei Bucureşti a partidului, Andrei Chiliman, cu deputatul Eugen Nicolăescu, potrivit unor surse oficiale liberale. Conform acestora, Biroul Politic Central a mai decis înlocuirea lui Dan Cristian Popescu de la PNL sector 2 cu Adrian Neacşu şi a lui Geani Dinu de la PNL sector 4 cu Daniel Chiţoiu, transmite Agerpres.

Sursele citate au susţinut că cei trei au fost schimbaţi pentru întărirea echipei pentru campania electorală. Decizia urmează să fie validată de Consiliul Naţional Executiv al PNL. Andrei Chiliman rămâne candidatul PNL pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1 şi se va concentra în perioada următoare pe campania electorală, au precizat aceleaşi surse.

Potrivit unor surse citat de Mediafax, decizia înlocuirii lui Andrei Chiliman este motivată de neînţelegerile cu PSD referitoare la candidatul USL pentru Primăria Sectorului 6. Andrei Chiliman este acuzat că a sabotat negocierile dintre PNL si PSD pentru Sectorul 6. Crin Antonescu îl sprijină pentru Primăria Sectorului 6 pe Rareş Mănescu, în timp ce echipa Chiliman-Moisescu a negociat cu PSD ca liberalii să aibă candidat la Sectorul 2 – Dan Cristian Popescu, scrie şi Gandul.info.

Dan Cristian Popescu a declarat pentru EvZ.ro că nu ştia că urmează să fie schimbat şi că nu a fost chemat la şedinţă. „Nu ştiu, dar eu am spus că dacă Neculai Onţanu vine la PSD şi va fi candidat eu şi fliala nu-l vom susţine. Probabil a contat şi faptul că eu am votat la Congresul PNL împotriva lui Sorin Frunzăverde”, a spus Dan Cristian Popescu. Acesta a mai susţinut că orice va decide conducerea PNL, va candida chiar şi ca independent. „Suntem scoşi ţapi ispăşitori pentru greşelile de negociere cu PSD„, a declarat Dan Cristian Popescu.

12 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 09-04-2012 - 15:02

Nu este recomandat sa …inoptezi cu c r i n in spatiu inchis, dar efectul este si mai dezastruos daca in preajma a aparut si alde frunze verzi, acusica apar cavalerii de Kurrlanda din GAY Festul blogului sa injure si sa gaseasca EVREIi din p .n. Iiberalles-Puless! Caci romanasii nu au nici o vina , doar alogenii!

ANDREI 09-04-2012 - 15:45

a spart PNL ul la ordinul domnului Iliescu presedintele USL.!

Ion Iliescu a „lipsit” de la congresul USL pt a dirija ruperea PNl ul,,
Adevaratii membri liberali au sesizat lucrarea lui Iliescu si aservirea totala a lui Antonescxu fata de acesta . si sunt indepartati de un domn NIMENI.
L-au scos pe domnul Quintus la inaintare ,domnia sa ..e acolo pe post de mascota ….

Se vede ce tip de nationalism, promoveaza Atonescu ,antisemitismul ,”locotenentii” lui sunt prezenti si pe acest forum …..Un VIITOR MARET NE ASTEAPTA: !

CU EL FRUNTE VOM AVEA VICTORII MULTE ….PA LIIIIINIE !

gogu 09-04-2012 - 16:47

Măi urbos suburbanule! nu ţi-a mai crescut niciun neuron în palmă?

digital 09-04-2012 - 16:59

măi gogu -prostu,tu nu poți face nici transplant de neuroni,chiar dacă ar fi gratis,cretinache,deoarece nu ai unde să-l transplantezi pe el,adică pe neuron…
băi sulă,ăștia măcar fac curat înainte de a intra în competiție electorală,că știu ce au ținut pe lângă casă,nu ca pedalacii tăi care strâng ghunoaiele la urmă,și se miră ca boii:oare ce am avut în staul?!
da la mintea voastră de…”anal-iști”…..persevera-ți,măi,persevera-ți în prostie,ghunoaielor!!!

digital 09-04-2012 - 17:00

ghoghule,schimbă-ți numele,că prea pute a prost!

ctin mihai 09-04-2012 - 17:26

Inca putin si o sa ramana singur singurel domnul Crin Antonescu. Usor usor marea alianta se duce de rapa!!!

C.Dragos 09-04-2012 - 21:51

MARE DREPTATE ai mihai!. Sa vezi ce rad.

digital 09-04-2012 - 17:36

fii atent,numai cum apar,cretinii…!
atenție!!!

ein deutscher 09-04-2012 - 19:37

digital, bine ca prostia nu doare, ca ar trebui sa ne punem casti la urechi cand citim forumul…

C.Dragos 09-04-2012 - 21:54

Ontanu nu pleaca nicaieri. E un om de onoare si un primar adevarat. Oricum, oricat s-ar agita astia de la USL si s-ar bate pe ciolan, Ontanu tot castiga detasat la sectorul

C. Juanr 09-04-2012 - 23:59

Virusi luati din PD-L/ Strica forma USL.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 10-04-2012 - 00:29

Pe cand Crinulinu a instalat ghilotina la sediul din aviatorilor, hop si alti doi mari patriotzi trag maneru ,de data asta la W C tudor fecalu gigi a fost confundat cu ce este de fapt!Iar Tribunu glorios se intoarce in mars triumfal acompaniat de bideu si mitzura!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult