Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Crin Antonescu va fi premierul guvernului din umbra al PNL

Crin Antonescu va fi premierul guvernului din umbra al PNL

scris de Ziua Veche
0 afisari

.Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, inaintea sedintei BPC, ca va anunta in cursul acestei saptamani componenta „guvernului din umbra” al PNL, explicand ca acest cabinet nu este acelasi lucru cu guvernul alternativ pe care liberalii incearca sa-l construiasca impreuna cu PSD.

Intrebat daca a stabilit componenta guvernului din umbra sau a guvernului alternativ, Crin Antonescu a raspuns: „In cursul acestei saptamani, voi anunta componenta echipei (guvernului din umbra – n.r.)”.

„Probabil azi vom convoca Delegatia Permanenta pentru inceputul saptamanii viitoare, cred luni, si este o chestiune care priveste strict PNL. Sunt doua chestii diferite: una e guvernul alternativ, alta e guvernul din umbra”, a sustinut Crin Antonescu.

El a mentionat ca in relatia cu PSD exista un grup de lucru care incearca sa identifice elementele minimale comune ale unui program, precizand ca nu are in agenda o intalnire cu liderul social-democrat, Victor Ponta, in cursul acestei zile.

In plus, liderul PNL a mentionat ca liberalii se vor intalni cu social-democratii cand grupul de lucru va ajunge la niste concluzii, pentru a avea ce discuta.

Intrebat care este propunerea de premier pentru guvernul din umbra, Antonescu a mentionat ca isi asuma aceasta postura in calitate de presedinte al formatiunii liberale, explicand ca premierul unui guvern de criza e o alta chestiune.

0 comentariu

Huhu 16-03-2010 - 18:17

VA FIII?????????/

sorge 16-03-2010 - 20:02

Mai oameni buni de ce nu spune nimeni ,ca numai o cladire ii desparte de ambasada rusa ?
De cind s au mutat in acest sediu tot timpul am avut senzatia ca se afla pe celalalt trtuar ;si trec saptamina trecuta pe acolo si vad ditamai insemnul cu sigla PSD ,la o casa distanta de mabasada rusa .
O r fi si canale subterane care le leaga .

Caramache 17-03-2010 - 02:31

” Filmul nu mai are in centrul sau figura fostului presedinte al PSD, ci se axeaza mai mult pe scenele din culisele campaniei „
O arata pe „Mihaela dragostea mea” si pe sokrela dragostea lui?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS