Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Crin mai pierde un deputat

Crin mai pierde un deputat

scris de Ziua Veche
4 afisari

In luna martie se zvonea ca deputatul Mircea Cazan paraseste PNL pentru a trece cu arme si bagaje la PDL. Apoi, in luna aprilie, Cazan a trimis la Bucuresti demisia sa din functia de presedinte al organizatiei liberale de la Sibiu insa sefii de la centru nu i-au acceptat-o.


Acum numele lui Cazan reapare in discutie insa de data aceasta este dat ca viitor membru al proaspatului partid infiintat de senatorul Gabriel Oprea. Conform informatiilor ce circula de cateva zile in randul liderilor liberali Cazan nu trece la UNPR cu mana goala, ci il ia cu el si pe vicepresedintele pesedist din Sibiu Cosmin Ionescu. Cei doi au avut deja discutii si Cazan a promis ca daca va pierde sefia PNL Sibiu la alegerile ce vor avea loc la sfarsitul acestei saptamani semneaza adeziunea la UNPR. Surse din PNL ne-au declarat ca Antonescu va fi prezent la conferinta de alegeri de la Sibiu pentru a avea o discutie lamuritoare cu liberalii din judet. In acest timp, Cazan negociaza acum cu doi primari din judetul Sibiu pentru a-i convinge sa semneze adeziunea pentru a deveni membri ai UNPR. Sursele ziuaveche.ro ne-au declarat ca si liderul sindicatului Sanitas Sibiu Dan Pirnoiu ar putea trece la UNPR. Cazan neaga informatiile conform carora urmeaza sa paraseasca partidul condus de Crin Antonescu si pune totul pe seama loviturilor sub centura care au fost puse la cale de adversarii sai politici.

 

 

0 comentariu

gheorghe preda 05-03-2010 - 08:39

Hai,nu ma innebuni !!!

gheorghe preda 05-03-2010 - 08:56

Tot circul asta se va termina numai atunci cand Nastase,Patriciu ,Seres si altii vor primi chiftele cu prastia in puscarie.Dupa etapa asta nici rudele de gradul unu ale celor arestati pentru mismasuri nu vor mai avea ceva cu Justitia oarba din Romania.
De ce voi,jurnalistii, nu pichetati tribunalele pana cand hotii de mai sus sunt condamnati?Nu aveti curajul ca ajungeti pe drumuri,dar la Solomon merge pentru ca nu e rechin, e pestisor.

planeta albastra 07-03-2010 - 09:30

Da e o conspiratie si Dictatoru aresteaza pe Solomon, Gutau si altii. Urmeaza Berceanu, Udrea, Ritzi si Boc.
Ura!!! Proiectul Johanis a invins. La TV imnuri si muzica patriotica…
Mare dictatura vericule…

1 2

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult