Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Crin, premiul I cu coronita la chiul. Vezi topul parlamentarilor cu cele mai multe absente

Crin, premiul I cu coronita la chiul. Vezi topul parlamentarilor cu cele mai multe absente

scris de Ziua Veche
2 afisari

 

.Senatorii Crin Antonescu (PNL), Catalin Voicu (PSD), aflat in arest, Ioan Ghise (PNL), Dan Voiculescu (PC) si Cristian Diaconescu (UNPR), dar si deputatii Doru Frunzulica, Robert Negoita, Bogdan Niculescu Duvaz si Nicolae Banicioiu, toti PSD, se afla in topul parlamentarilor cu cele mai multe absente de la voturile electronice, potrivit unui raport Institutului pentru Politici Publice.


„La Senat exista un singur senator cu prezenta de 100%, un senator din Timis, Gheroghe David (PDL), care a fost la cele 327 de voturi date prin sistemul electronic, iar la extrema cealalta, ultimii se afla Cristian Diaconescu cu o prezenta de 3,36%, Dan Voiculescu – 1,83 %, Ioan Ghise – 1,53%, Catalin Voicu cu o prezenta de 1,51 %. Si pe ultimul loc, pentru ca deja e o traditie si trebuie sa pastreze acest trofeu, e Crin Antonescu – nici nu cred ca trebuia sa mai spun cine e – care are 0, 92% din voturile electronice date din Senat, fiind prezent doar la 3 voturi electronice”, a declarat, intr-o conferinta de presa, Adrian Moraru, directorul adjunct al institutului, citat de Mediafax. In cazul Voicu, Moraru a precizat ca IPP a luat in calcul doar cele 132 de voturi finale exprimate de Senat in perioada in care senatorul PSD se afla in libertate. ” Camera au fost date 387 de voturi finale electronice si sunt patru deputati (PDL) Iustin Cionca Arghir, Cristian Petrescu, Mihai Cosmin Popescu si Iulian Vladu care au prezenta de 100%”, a spus Moraru. Moraru a mentionat ca sesiunea de primavara a Camerei a cunoscut „o crestere semnificativa”, pentru ca „prezenta medie este de 78%”, fata de media de 50% in sesiunea electorala din toamna si de 66% prezenta medie din sesiunea de primavara din 2009″. Reprezentantul IPP a explicat insa ca parlamentarii care au participat la lucrarile altor organisme sau se aflau in concediu medical figureaza ca fiind absenti, mentionand ca Institutul a solicitat Birorilor Permamente sa le trimita situatia cu parlamentarii insarcinati sa participe la „diverse reuniuni, comitete si comitii”, Senatul publicand pe site o astfel de situatie, dar de la Camera nu a fost primit un raspuns.

0 comentariu

Nicco 10-03-2010 - 14:30

Cu privire la cutremure ar fi interesante parerile geofizicienilor, seismologilor. Parerile politicienilor nu au nici o relevanta deoarece acestia nu au vreo calificare in domeniu!

ValVerde 10-03-2010 - 14:33

Las dovada scrisa ca Statele Unite nu sint de vina pentru cutremurul din Haiti.
De vina sint eu, ValVerde si folosesc aceasta marturisire pentru a sterge orice banuiala care planeaza impotriva tarii mele.

Da, eu ValVerde, sint vinovat in totalitate de cutremurul respectiv. Nu am avut complici si nu a fost planificat.
A fost de fapt un accident.

Mi-am cumparat acum citeva luni versiunea comerciala a aparatului HAARP. (e un dispozitiv mai mic, pentru uz domestic). Se gaseste la magazinul „Petrolistul amator” si poate fi cumparat pentru $39.95 + tax.
L-am luat in curtea din spate si i-am pus bateriile, l-am armat si ii ajustam coordonatele pentru Teheran, Iran, ca am eu boala pe Almadinejad.
Cind eram aproape gata, mi-a scapat din mina si s-a declansat singur. Urmarea o stiti.
Partea buna e ca mi-au restituit banii la magazin. Au recunoscut ca nu trebuia sa se declanseze prin cadere.

Armata SUA nu stie nimic despre intimplare. S-au dus sa ocupe Haiti profitind de ocazie si pentru ca era sfirsit de saptamina…ei ocupa o tara pe saptamina, dar doar in week-end ca sa fie platiti „overtime”.
Nu au gasit nimic bun pe acolo si acuma se retrag.

ValVerde 10-03-2010 - 14:38

Amintindu-mi de toate astea…acum se leaga…cind am dus aparatul inapoi, fata de la tejghea l-a luat plictisita (minimum wage) si l-a aruncat pe raft, de unde s-a rostogolit si a cazut de sus…….Chile!!!!

cercetas 12-03-2010 - 11:42

Ca sa ne tina deoparte, sa nu emigram, de asta au facut-o. Dar savantul rus Cristoforovici Columbinski i-a descoperit cu fofarlica!
Imi pare bine ca Miruna scrie din nou, ne mai distram si noi.

cercetas 12-03-2010 - 11:45

HAHAHA, E NASOL DE TOT PENTRU PEDELACI !
Cine umbla beat nu o sa poata sa recunoasca cele 5 caractere de validare, gata adios si un paz verde!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult