Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Cristian Bușoi, noul secretar general al PNL

Cristian Bușoi, noul secretar general al PNL

scris de C.P.
115 Afisari

Biroul Politic Național al PNL l-a validat, luni, pe europarlamentarul Cristian Bușoi în funcția de secretar general interimar al partidului.

Liberalul Cristian Buşoi

Luni dimineață, conducerea vechiului PNL l-a propus pe Cristian Bușoi pentru această funcție.

Decizia a fost luată cu 25 de voturi favorabile. Pentru această funcție a candidat și senatorul Iulian Dumitrescu, care a primit două voturi.

Liderii PNL au stabilit în şedinţa Biroului Politic Naţional (BPN) de luni calendarul alegerilor interne: convocarea Consiliului Naţional de Coordonare pentru data de 4 martie, finalizarea alegerilor în organizaţiile judeţene până pe 2 mai şi organizarea Convenţiei Naţionale pentru alegerea noii conduceri a partidului în 17 iunie.

”Am preconizat să încheiem alegerile interne până la data de 17 iunie. De asemenea, să finalizăm alegerile la nivelul judeţelor până în data de 2 mai. Consiliul Naţional de Coordonare este forul instituţional al PNL care validează comisia de organizare a alegerilor, comisia de modificare a Statutului, modificările la Statut şi calendarul exact pentru încheierea alegerilor interne”, a anunţat Raluca Turcan.

Până acum şi-au anunţat oficial decizia de a candida la şefia PNL fostul ministru al Justiţiei Cătălin Predoiu şi fostul prim-vicepreşedinte al partidului Ludovic Orban.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS