Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Cristian Diaconescu: Candidat independent la Președinție. Ce zice Udrea

Cristian Diaconescu: Candidat independent la Președinție. Ce zice Udrea

scris de A.H.
9 afisari

Cristian Diaconescu a anunțat luni, într-o conferință de presă, că va candida ca independent la Președinția României și, în aceste condiții, nu va mai fi membru al PMP.

Cristian Diaconescu demisionează din PMP

Cristian Diaconescu demisionează din PMP

El a precizat totodată că va rămâne președinte al Fundației Mișcarea Populară, pe care a înființat-o. Diaconescu a amintit că, în urmă cu zece zile, câţiva colegi din PMP au iniţiat un proces public pentru schimbarea candidatului partidului la Preşedinţie. El a spus că nu a fost informat de aceste preocupări ale unor colegi de partid şi că a aflat acest lucru din presă. ”M-a deranjat minciuna, dar voi rămâne consecvent, nu voi intra în polemici”, a mai spus Diaconescu.

El a precizat că este normal ca un partid să ia propriile decizii, dar că trebuie ”să suporte şi consecinţele”. Cristian Diaconescu a mai declarat că nu vrea să aştepte decizia care se prefigurează a fi luată marţi de PMP. ”Îmi anunţ candidatura de independent la Preşedinţia României. (…) Nu voi mai fi membru PMP”, a anunţat Cristian Diaconescu.

Reacţia Elenei Udrea

Președinta PMP, Elena Udrea, a declarat luni că regretă plecarea lui Cristian Diaconescu din partid, adăugând însă că acesta a fost doar propus, nu și votat de conducerea formațiunii pentru a intra în cursa electorală.

„Era necesară, statutară dezbaterea de mâine în Colegiul Director și competiția internă”, a precizat Elena UdreaEa a spus că este pregătită să-și asume candidatura la alegerile prezidențiale, în calitate de președinte al PMP.

3 comentarii

UnUL 18-08-2014 - 15:12

Cristi, da, Nuți – nu.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 18-08-2014 - 16:31

Nutzica ca’i ….DAMA bunnnnnnnnnnnnnnnnnnnne !
Trebuie doar sa schimbe optiunea anterioara , ca-i
perimat si EXPIRAT !
IO recomand tuturor purtatorilor de …obiect E …functzionabilE,
Sa facem o …LISTA de ASTEPTARE si sa punem …steamp la ,
UDREA …unde de fapt TREBUIE !
ca’i DAMA buna si e din PO poR !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 18-08-2014 - 16:35

Si dupa , cum bine remarc de obicei ,
Nutzica are viitor !
…fara asta :

http://www.cotidianul.ro//upload/images/original/basescu.fl4c0z3w6p.jpg

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult