Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Cristian Ghibu, secretar de stat la Transporturi, a demisionat

Cristian Ghibu, secretar de stat la Transporturi, a demisionat

scris de C.S.
4 afisari

Cristian Ghibu, secretar de stat la Ministerul Transporturilor, a demisionat din funcția pe care o ocupa, din motive personale.

Cristian Ghibu, secretar de stat demisionar și fost director CFR.

Ghibu a fost numit secretar de stat în ianuarie 2013, la propunerea fostului ministru al Transporturilor Relu Fenechiu, şi a fost şeful comisiei de privatizare a CFR Marfă, semnând la începutul lunii septembrie contractul cu Grup Feroviar Român, companie controlată de omul de afaceri Gruia Stoica.

Tranzacţia însă nu s-a finalizat, pentru că unele bănci creditoare ale CFR Marfă nu şi-au dat acordul pentru schimbarea acţionariatului, iar Consiliul Concurenţei nu a avut timpul necesar pentru a se pronunţa asupra tranzacţiei.

Anterior, Cristian Ghibu a ocupat funcţia de director general al CFR SA.

1 comentariu

costel 13-02-2014 - 20:56

Nicio pierdere ca a demisionat , GHIBU , un hot mai putin.
Ne intrebam siderati cum managerul privat DOROBANTU VALENTIN impus de puscariasul Fenechiu la conducerea CFR Calatori in ianuarie 2013, platit regeste din bani publici(peste 9000 de euro lunar)mai conduce si acum acesta societate , in conditiile in care si ultimul acar de la CFR stie ce „invarteli” face acesta.
Mai mult, managerul privat al CFR Călători, Valentin Dorobanţu, îşi continuă nestingherit, repet , nestingherit, chiar sub nasul ministrului Ramona Mănescu, aranjamentele şi ingineriile feroviare prin care urmăreşte să tragă pe linie moartă compania de stat ?
Dorobanţu, botezat de ceferişti “Smart”, pentru şmecheriile pe care le regizează la CFR Calatori se crede intangibil, laudandu-se ca el are „spate” si ca Ministrul Transporturilor nu poate sa se atinga de el .
Oare DNA-ul poate ? Au toate motivele sa o faca .

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult