Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Cristian Preda, dat afară din PDL

Cristian Preda, dat afară din PDL

scris de A.B.
4 afisari

Biroului Politic Naţional al PDL a decis: Cristian Preda, dat afară din partid. Valeriu Stoica, Paleologu şi Baconschi au votat împotriva excluderii. Decizia a fost luată cu 30 de voturi „pentru” şi două „împotrivă”.

cristian-preda Declaraţiile lui Cristian Preda din ultima vreme i-au supărat pe membrii PDL. Drept urmare, liderii partidului au votat, cu unanimitate de voturi, excluderea acestuia din partid.

Theodor Paleologu: Am votat împotriva excluderii lui Preda. De multe ori s-a spus „Băga-mi-aş în intelectuali”

La aflarea rezultatului, Theodor Paleologu a declarat:

”Sunt extrem de trist. (…) Pledez pentru mai multă răbdare. Din păcate, nu am fost ascultat nici de data asta. Mi-am expus punctul de vedere şi nu ezit să o fac în continuare. (…) Eu nu împart lumea în intelectuali şi cei care nu sunt intelectuali”, a afirmat Paleologu.

El a adăugat că au fost mai mulţi membri ai BPN al PDL care au votat împotriva excluderii lui Preda din partid, printre aceştia aflându-se şi Valeriu Stoica şi Teodor Baconschi.

Potrivit lui Paleologu, motivele pentru care Preda a fost exclus din PDL sunt declaraţiile acestuia ”acumulate în timp şi faptul că-l susţine pe Nicuşor Dan”, candidat independent.

El a ţinut să precizeze, pentru Mediafax, că a votat împotrivă şi că de multe ori s-a spus în partid „Băga-mi-aş în intelectuali”.

Teodor Baconschi: Decizia nu e definitivă

Vizibil supărat, Teodor Baconschi nu a dat prea multe detalii legate de votul BPN. El a declarat, pentru Agerpres: “Nu cred că este o decizie definitivă”.

Silviu Prigoană a cerut în scris BPN al PDL excluderea din partid a lui Cristian Preda, pe motiv că acesta nu se mai regăseşte în PDL, date fiind afirmaţiile denigratoare la adresa lui Emil Boc şi a candidatului la Primăria Capitalei.

2 comentarii

Ciu Huhu 03-04-2012 - 13:32

Si cind te gindesti ca ticalosul asta C. Preda, fara pereche, tradator are salariu de peste 15000 de euro pe luna iti vine sa…!

- प्रिंस Parpanghel Carpathian 03-04-2012 - 13:48

DL. europarlamentar Cristian Preda este unul dintre CEI MAI INTELIGENTI INTELECTUALI TINERI din ROMANIA. CARACTERUL si Puterea de MUNCA il recomanda pentru cele mai inalte dregatorii ! Succesul unei MINTI STRALUCITE nu poate fi intinate de …gunoieri si gunoaiele lor!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult