Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Cristian Preda nu îl va vota pe Prigoană la Primăria Capitalei

Cristian Preda nu îl va vota pe Prigoană la Primăria Capitalei

scris de Stefan Galai
3 afisari

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a anunţat, luni, că, pentru funcţia de primar general al Capitalei, îl va vota pe Nicuşor Dan, preşedintele Asociaţiei Salvaţi Bucureştiul, care intră în competiţia pentru fotoliul de edil-şef al Bucureştiului ca independent.

Cristian_Preda

Cristian Preda

Preda a anunţat, luni, că va susţine toate candidaturile PDL în toată ţara, la alegerile locale, dar la Primăria Capitalei votul său va merge la Nicuşor Dan.

”La scrutinul din 10 iunie, voi vota candidaţii PDL de la primăria de sector, de la consiliul local, ca şi de la Consiliul General al Bucureştiului. Susţin, de asemenea, candidaturile PDL din toată ţara. Doar la Primăria Capitalei voi alege un independent. E vorba despre Nicuşor Dan. Trei voturi pentru PDL şi unul pentru un independent. Sunt oare astfel ‘în afara organizaţiei’, aşa cum pare să sugereze Elena Udrea”, a scris luni Cristian Preda pe blogul personal, informează Agerpres.

Liderul PDL Bucureşti, Elena Udrea, i-a criticat duminică pe cei care „atacă, şi după încheierea competiţiei interne, candidatul desemnat pentru Primăria Capitalei, sabotând astfel partidul şi plasându-se în afara Organizaţiei”.

„Nominalizarea lui Silviu Prigoană la Primăria Generală este rezultatul unor analize, sondaje şi dezbateri interne. Este candidatul pe care bucureştenii îl plac cel mai mult, oricât s-ar minuna unii, şi care a fost votat de 60% dintre cetăţenii colegiului său în 2008. Silviu Prigoană este un om competent, onest, foarte hotărât, care ştie ce vrea să facă şi, poate mai important, un personaj foarte charismatic. O mai spun odată: în politică, votul decide şi fiecare cetăţean are un vot cu relevanţă egală. Nu există electorat de categorii diferite din acest punct de vedere”, a spus Udrea.

1 comentariu

digital 02-04-2012 - 10:55

după alegeri,o să mergi joiană-nutzi,exact acolo unde ți-e locul,în grajd,cu suratele tale…
nu știu,totuși cine dreq te-a scos,la păscut,în toți acești prin țara asta,numită,România!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult