Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Cristian Preda: PDL si Basescu platesc in sondaje mentinerea lui Boc in functie

Cristian Preda: PDL si Basescu platesc in sondaje mentinerea lui Boc in functie

scris de Ziua Veche
0 afisari

.Democrat-liberalii si Traian Basescu platesc cu scaderea in sondaje mentinerea in functie a premierului Boc, sustine europarlamentarul PDL Cristian Preda, in ultima postare pe blogul personal.


„Sondajele de opinie exprima intr-un mod succint situatiile politice. Datele publicate de IPP nu fac exceptie. 12% pentru PDL e traducerea situatiei pe care premierul Emil Boc o descria aseara, spunand ca nu si-a luat concediu in ultimii doi ani. PDL si Traian Basescu platesc mentinerea lui Emil Boc in functie”, afirma Preda, in ultima postare pe blog.
Potrivit unui sondaj IPP difuzat joi, la intrebarea ‘cu ce partid intentionati sa votati la alegerile parlamentare viitoare’, 23% dintre respondenti au spus PSD, 15% au optat pentru PNL, 7% si-au manifestat intentia de vot cu PDL, câte 4% cu UNPR sau PRM, 3% cu UDMR, 2% – altul, 22% au spus ca nu voteaza, iar 20% – nu stiu/ nu raspund, transmite Agerpres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult