Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Cristian Preda: PDL si PNL ar putea forma impreuna o majoritate coerenta

Cristian Preda: PDL si PNL ar putea forma impreuna o majoritate coerenta

scris de Ziua Veche
1 afisari

 

.Europarlamentarul PDL Cristian Preda afirma, intr-o postare pe blog, ca PNL si PDL ar putea forma impreuna o majoritate coerenta, apreciind insa ca liderul liberal Crin Antonescu gresete din vanitate si amnezie cand spune ca nu va guverna cu nici o fracţiune a FSN.


 

Atunci cand spune ca nu va guverna cu nicio fractiune a FSN, Crin Antonescu comite doua erori. Prima e nascuta din pacatul vanitatii: șeful PNL lasa sa se inteleaga ca PNL ar putea face o majoritate monocolora sau ca vreun partid ar mai tolera o guvernare ultra-minoritara precum in 2007-2008. Ce iluzie!”, scrie europarlamentarul PDL. A doua eroare e nascuta din amnezie: dl Antonescu uita ca PNL are in pantec fosta Alianta pentru Romania, un fragment desprins din PDSR, adica din aripa conservatoare a fostului FSN. ApR a intrat in PNL in 2001, dupa ce ratase proba alegerilor parlamentare din anul precedent. Amestecul de vanitate și amnezie nu se manifesta, de altfel, doar atunci cand e vorba despre solutii de guvernare, ci a devenit o parte a stilului politic penelist. E pacat ca lucrurile stau așa. Acest partid ar putea face impreuna cu PDL o majoritate coerenta”, isi incheie postarea Cristian Preda.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult