Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Cristian Preda: Plecarea lui Frunzăverde, un semnal de alarmă

Cristian Preda: Plecarea lui Frunzăverde, un semnal de alarmă

scris de A.B.
5 afisari

Democratul Cristian Preda consideră că plecarea lui Sorin Frunzăverde din partid este un semnal de alarmă foarte serios, că autoritatea politică din sânul partidului e în criză şi că este nevoie de un proiect naţional şi de coerenţă.

cristian predaSubţierea rândurilor în partid i-a pus pe jar pe liderii PDL. Cristian Preda recunoaşte că partidul are probleme şi trebuie găsite soluţii cât mai rapid.

„Plecarea lui Sorin Frunzăverde din PDL e un semnal de alarmă foarte serios. Autoritatea politică din sânul partidului e în criză. În perspectiva alegerilor din acest an, acesta e un moment delicat. Nu e exclus ca şi alţii să procedeze la fel”, scrie Preda pe blogul său.

El menţionează că solidaritatea nu se poate construi pornind de la soluţii improvizate.

„E nevoie de un proiect naţional, nu de disiparea energiilor în mici proiecte lăsate în seama unor filiale care resimt în primul rând nevoia de coerenţă. Dacă plecarea prim-vicepreşedintelui PDL va fi tratată într-o cheie emoţională – adică în termeni de trădare sau ca un gest care trebuie condamnat, iar nu înţeles – vom pierde şi mai mult. E nevoie de decenţă, nu de injurii. Nu sudalma, ci raţiunea învinge”, susţine Preda.

Tabără: Nu cred că plecarea lui Frunzăverde din PDL impune un congres extraordinar

Ceva mai rezervat, deputatul PDL Valeriu Tabără a declarat miercuri că a fost surprins de plecarea prim-vicepreşedintelui Sorin Frunzăverde din partid, dar că, în opinia sa, acest eveniment nu impune organizarea unui congres extraordinar şi susţine că PDL nu se va rupe.

„Nu cred că plecarea lui Sorin impune un astfel de congres. La această dată, PDL trebuie să pregătească cele două evenimente politice ale anului, respectiv alegerile locale şi cele parlamentare din toamnă, pe de altă parte să-şi asume în totalitate guvernarea, fără niciun fel de reţinere, pentru că măsurile pe care le-am luat eu cred că se impuneau, iar România a fost aşezată pe un făgaş cât de cât normal datorită acestor măsuri”, a declarat, pentru Mediafax, Valeriu Tabără.

6 comentarii

digital 28-03-2012 - 13:28

zi ”zău”,cu limba scoasă!

Val Verde 28-03-2012 - 15:51

”thău”

digital 28-03-2012 - 16:05

…știu că,ai mai zis odată,anul trecut,dar era altă fază…ești tare,oricum!

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 28-03-2012 - 13:28

Dl. CRISTIAN PREDA unul dintre mintiile luminate ale tinerilor politicieni din ROMANIA de data asta a emis o parere profund gresita. Pdl a fost destructurat de TRAIAN BASESCU prin masurile samavolnice luate in cadrul partidului ,printre care as enumera numirea si avansarea unor personaje al caror merite nu aveau de -a face in nici un caz cu politica doar cu obedienta fata de domnia-sa , s-au si mai gresit ,cu relatii nepotrivite. Greselile erau profunde si odata cu avansarea fenomenelor paranoice, Traian BASESCU a reusit performanta sa demanteleze propriul partid, in contextul ruinarii ROMANIEI si a POPORULUI ROMAN !

Pertinax de Montcrabeau 28-03-2012 - 13:50

tov. tabara, ar trebui sa taca.
Parerile lui nu valoreaza nici cat ceapa (olandeza) stricata.
Noi n-am uitat ca tov. tabara a tradat PUNR-ul al carui presedinte era, si a dezertat la pedelei, pentru foloase personale.

digital 28-03-2012 - 13:57

bineînțeles,că acest individ tabără,nu a facut nimic,niciodată de când este politician,este doar un clănțănist oportunist după poziții publice și înavuțire…
un jegh de om….

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult