Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Cristian Preda, responsabil cu recrutarea de noi membri in PDL Bucuresti

Cristian Preda, responsabil cu recrutarea de noi membri in PDL Bucuresti

scris de Ziua Veche
2 afisari

Europarlamentarul Cristian Preda va fi coordonatorul companiei de atragere de noi membri in organizatia PDL Bucuresti, a anuntat, marti, intr-o declaratie de presa, presedintele interimar al filialei, Elena Udrea, informeaza Agerpres.


Potrivit Elenei Udrea, campania de atragere de noi membri se va lansa in zilele urmatoare si se va desfasura inclusiv in spatiul online. Udrea a precizat ca, pentru a evita cheltuielile legate de aceasta campanie, toti membrii conducerii filialei vor veni cu propuneri de strategie pentru promovare a PDL Bucuresti, cu scopul de a atrage noi membri.

„Toate aceste idei pe care le vom avea vor fi discutate in cadrul organizatiei si cele mai bune vor fi puse in practica. In zilele urmatoare vom avea un proiect conturat deja prin care vom incerca sa ne prezentam bucurestenilor intr-o noua lumina, sperand sa-i convingem sa ne sustina”, a informat Udrea.

Ea a subliniat si importanta auditului organizational al filialei pentru a afla concret cati membri activi are PDL Bucuresti.

„Trebuie sa stim de unde pornim ca sa ne fixam tinte. Pana nu avem aceasta evidenta, este greu sa ne propunem un target. Ceea ce dorim este ca, la sfarsitul acestui an, numarul de membri ai PDL Bucuresti sa creasca semnificativ, insa nu am putea lansa cifre pana nu stim exact situatia astazi”, a precizat Udrea.

Presedintele interimar al PDL Bucuresti a mai anuntat ca sedintele organizatiei vor avea loc, in fiecare saptamana, joi, la ora 16.00, pe agenda aflandu-se, in principal, analiza intrunirii din ziua urmatoare a Consiliului General al Capitalei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS