Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Cristian Preda: Rus şi Ponta trebuie să plece

Cristian Preda: Rus şi Ponta trebuie să plece

scris de A.B.
131 Afisari

Cristian Preda susţine că atât premierul Victor Ponta cât şi ministrul de Interne Ioan Rus ar trebui să îşi dea demisia pentru faptul că ar fi încercat să tragă profit politic de pe urma emoţiei create de ipoteza sinuciderii lui Năstase. 

predaLiderul PDL Cristian Preda e de părere că premierul Ponta şi ministrul Ioan Rus ar trebui să-şi dea demisia pentru că au încercat să profite politic de pe urma scandalului Năstase. „Publicul nu a știut cu certitudine ce s-a petrecut în seara în care părintele spiritual al lui Ponta a aflat că trebuie să stea doi ani la închisoare. Dar Ponta și Rus au aflat încă de atunci care e starea de sănătate a fostului premier, acum condamnat. Altfel spus: ei au știut că Năstase poate fi încarcerat și că spitalul e doar un ascunziș. În ciuda acestui fapt, cei doi au căutat să tragă profit politic de pe urma emoției create de ipoteza sinuciderii. Au folosit și confuzia pacient-condamnat, și secretul medical, și invective la adresa celor care cereau ca decizia justiției să fie pusă în aplicare”, scrie Cristian Preda, pe blogul său.

7 comentarii

Europeanuul 27-06-2012 - 10:55

Culmea ironiei! Unde sint dovezile ca Nastase NU a incercat da se sinucida?
Actualmente (dupa 6 zile) se afla internat la spitalul penitenciarului. MEdicii penitenciarului mint si ei?

http://www.realitatea.net/adrian-nastase-are-un-coleg-de-camera-la-rahova-si-grup-sanitar-propriu_956601.html

Ce fel de politicieni sint acestia (Macovei, Preda, Kovecsi) care ies in public si arunca cu noroi fara a detine nici un fel de dovezi?

Timotei 27-06-2012 - 11:08

Dar cine are nevoie de dovezi ca NU a incercat?

Europeanuul 27-06-2012 - 11:49

Pai ce facem domnilor, acuzam si linsam fara probe? Renuntam la statul de drept?

Europeanuul 27-06-2012 - 11:54

Sorry, intregul electorat doreste sa afle addevarul.

geek-a-contra 27-06-2012 - 11:13

„Publicul nu a știut cu certitudine…”. pina cind nu se va da publicitatii un raport oficial emis de o autoritate medical sau medico-legala autorizata totul este speculatie si lung prilej de vorbe si ipoteze iar publicul va sti exact canci.

nu mai departe de dimineatza asta am cititit o chestie propagandistica in care revolverul de jucarie cu care nastase ar fi incercat sa se sinucida este prezentat ca fiind de fapt un magnum….

digital 27-06-2012 - 12:54

vedea-te-aș întins pe masă cu etichetă la degetul mare,iar draga de ANI să-ți cânte prohodul,iar macovița cu koveșița să-ți poarte jerba,și nutzii tabloul!!!
handycapatu dreq!!

mircea 27-06-2012 - 13:29

cand va PREDA BAsecuristu negocierile pentru libertate si integritatea averii si fagmiliei ce o sa faca toti mancatorii de cu mot,acest produs al ceausismului,decretel retardat,baiatul procuroarei ceausiste,ba pututi toiti a hoit neobolsevic

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult