Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Cristian Preda: Sunt alături de MRU pentru revenirea dreptei liberale

Cristian Preda: Sunt alături de MRU pentru revenirea dreptei liberale

scris de A.B.
4 afisari

Cristian Preda vede cu ochi buni iniţiativa lui Mihai Răzvan Ungureanu de alcătuire a unei platforme care să reunească dreapta liberală din România, el apreciind că sensibilităţile de dreapta sunt subreprezentate în acest moment.

preda

foto: nasultv.ro

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a recunoscut că susţine iniţiativa lui Mihai Răzvan Ungureanu de a reuni dreapta liberală din România. „Susţin iniţiativa lui MRU de alcătuire a unei platforme care să reunească dreapta liberală din România. În condiţiile ascensiunii stângii, favorizate de abandonarea PNL în braţele cuprinzătoare ale PSD, e nevoie de o opoziţie democratică solidă, care să adune toate energiile sănătoase ale naţiunii”, scrie Preda pe blogul său.

În opinia sa, este evident că sensibilităţile de dreapta sunt subreprezentate în acest moment în spaţiul public şi că momentul mobilizării lor nu poate întârzia prea mult. Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, luni, la B1 Tv, că se gândeşte să constituie o asociaţie, care s-ar putea numi Iniţiativa Civică de Centru-Dreapta, el opinând totodată că este nevoie de o regrupare a dreptei în jurul câtorva principii pe care le poate exprima o platformă comună.

1 comentariu

puradelu' arian 29-05-2012 - 17:59

acest fonfait, cristi p., este mereu „alaturi”, chiar si de junele „nembru” al ca.ca. al (f)uteceului … mereu alaturi sau mereu „in laturi”, don’ prifisor de palavre !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult