Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Cristian Preda: Tripleta „BVB” nu are rezerve pentru Boc şi Băsescu

Cristian Preda: Tripleta „BVB” nu are rezerve pentru Boc şi Băsescu

scris de A.B.
6 afisari

Cristian Preda consideră că „tripleta BVB” şi generaţia pe care o reprezintă nu au resurse pentru a asigura succesiunea lui Emil Boc şi a lui Traian Băsescu şi că Cezar Preda, Radu Berceanu şi Ioan Oltean sunt reprezentativi pentru dispreţul cu care au fost trataţi cei veniţi în PDL în ultimii ani.

cristian preda„După ce Emil Boc a câştigat mandatul de preşedinte al PDL divorţând de celebra tripletă BVB (Blaga, Videanu, Berceanu), acum tot Emil Boc spune că aceştia sunt adevăraţii pedelişti. Ceva e în neregulă. Ori anul trecut Emil Boc s-a sprijinit (cu bună ştiinţă?) pe pedelişti neadevăraţi, ori în clipa de faţă fostul premier schimbă macazul, pentru ca tripleta să nu fie tentată să îl urmeze pe S. Frunzăverde”, scrie Cristian Preda pe blogul personal

El susţine că, de fapt, ambele variante sunt un dezastru. Motivul, ele leagă destinul unui partid politic de trei nume, indiferent că sunt privite ca referinţe de urmat sau, dimpotrivă, ca adversari buni de pus la zid. Ceilalţi sunt membri de categoria a doua. A fost penibil, e şi acum penibil. Acest tip de politică nu mai poate continua, scrie europarlamentarul PDL.

Cristian Preda spune că la ultima întâlnire a lui Traian Băsescu cu PDL la care a asistat, preşedintele a vorbit despre nevoia de a găsi un succesor nu doar pentru el, ci şi pentru Emil Boc.

„Era prin 2010. Convenţia de anul trecut nu a găsit nici unul dintre aceste personaje. Preţul amânării e plătit acum, în an electoral”, apreciază el.

În opinia lui Preda, tripleta nu are resurse pentru a asigura succesiunea lui Boc şi a lui Băsescu.

„Un lucru e clar: tripleta şi generaţia pe care o reprezintă nu au resurse pentru a asigura succesiunea lui Boc şi a lui Traian Băsescu. Tot ceea ce pot face – tot ceea ce au arătat că sunt dispuşi să facă – e să arunce cu noroi în nou-veniţii din PDL sau în oamenii independenţi care vor cu disperare o alternativă. Cezar Preda, Radu Berceanu şi Ioan Oltean sunt reprezentativi pentru dispreţul cu care am fost trataţi toţi cei care am intrat în PDL în ultimii ani, pentru dispreţul cu care vorbesc pedeliştii «adevăraţi» despre oamenii liberi şi independenţi”, mai scrie Preda.

1 comentariu

digital 30-03-2012 - 12:42

…ei,las-o așa,că nu ai făcut nimic pentru a contracara efectele ”tripletei”,doar ai lătrat la lună,atunci când îți mai aducea-i aminte…
e călduț la PE,nu-i așa?!nu e ca în țară…nici mizerie,nici demonstrații,te bucuri când se devalorizează leul(că de,tu ești ales și ești plătit în euros!),nici înghesuială pe șosele sau în magazine,…
e mișto când vezi România din postura de dandy-pedalac,alături de vrăjitoarea de macovei…
chiar sunt curios cum îl va mai vrăji ea pe ciumpalacul-ambasador-gâtenștain,vis-a-vis de neconstituționalitatea legii lustrației!hahaha!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult