Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Cristian Preda vrea funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL

Cristian Preda vrea funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL

scris de A.B.
3 afisari

Cristian Preda şi-a depus candidatura la funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL, pentru Convenţia Naţională Extraordinară care va avea loc sâmbătă.

predaLiderul PDL Cristian Preda a renunţat să candideze pentru funcţia de preşedinte al partidului, însă vrea să se înscrie în cursa pentru funcţia de prim-vicepreşedinte. El precizează, pe blogul său, că va încerca să obţină sprijinul delegaţilor pentru modernizarea partidului. „E un moment greu, în care PDL trebuie să asume rolul de partid-pivot al opoziţiei democratice şi, pe de altă parte, să intre cu curaj şi soluţii în confruntarea electorală din 2 decembrie împotriva maşinăriei USL, care foloseşte venirea sa recentă la guvernare pentru a instaura un monopol politic”, scrie Cristian Preda. Vasile Blaga a declarat, săptămâna trecută, la depunerea candidaturii pentru preşedinţia PDL, că şi l-ar dori în fucţia de secretar general al partidului pe Gheorghe Flutur, iar pe Monica Macovei şi Cristian Preda i-ar vrea în conducerea partidului, arătând că fiecare îşi va câştiga funcţia prin vot. Candidaturile pentru celelalte funcţii din BPN al PDL pot fi depuse până miercuri, 27 iunie, la ora 14.00.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult