Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Croitoru: Trec la PSD şi votez moţiunea USL

Croitoru: Trec la PSD şi votez moţiunea USL

scris de A.B.
8 afisari

Cătălin Croitoru, deputatul PDL, a anunţat că va părăsi partidul democrat şi va vota moţiunea de cenzură alături de parlamentarii USL.

catalin_croitoru

foto: rtv.net

Croitoru a cerut să vorbească de la tribuna Parlamentului, în timpul dezbaterilor pe tema moţiunii.

„Am vrut să vorbesc pentru a anunţa toţi colegii parlamentari că eu refuz să stau în bancă, că eu nu mai admit să înghit umilinţe, că am avut toată răbdarea ca în interiorul partidului să ridic toate problemele şi nemulţumirile cetăţenilor pe care îi reprezint şi am constatat că vorbesc la pereţi”, a spus Croitoru.

El a anunţat că va vota cu bilele la vedere, pentru a nu exista dubii asupra votuluis ău.

Croitoru şi-a exprimat dezamăgirea că nu se află în sală colegii săi ardeleni, pe care îi roagă să voteze cum le dictează conştiinţa.

El a anunţat la finalul discursului că, îndată după ce îşi va excercita votul, îşi va înceta activitatea în grupul parlamentar PDL şi va trecela PSD.

În timpul alocat intervenţiei sale, Croitoru a adus câteva critici şi democrat liberalului Sever Voinescu.

„Am rămas surprins de un coleg care era cunoscut ca abil cu vorbele, Sever Voinescu, care cred că a făcut o mare gafă şi a avut o mare scăpare, spunând că vede în sală pe cei prezenţi, care sunt de neclintit, şi în conculzie, prin antiteză, pe cei care nu sunt prezenţi, ăia sunt cei de clintit”, a explicat el.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult